donderdag 13 juni 2024
spot_img

Laatste weekend buiten zwemmen!

Zaterdagochtend zwemexamens, zondag uitverkoop!
In De Weid zijn het afgelopen seizoen veel kinderen te gast geweest voor het A/B/C zwemlesprogramma. Ruim 25 daarvan gaan aanstaande zaterdag op voor hun examen. Heel veel succes en hulde voor de docenten, kinderen en ouders die dit jaar met Covid en de Coronaprotocollen moesten werken!

De laatste zondag extra leuk om te komen zwemmen; de kiosk houdt uitverkoop en een los kaartje kost deze laatste buitenzwemdag van 2020 maar 1 euro!

Vrijdag weer discozwemmen!
Pak ‘m nog een keer mee dat discozwemmen. Een hoop gezelligheid, DJ Jens en met een beetje mazzel kunnen de opblaasballen weer in het water! Aanstaande vrijdag vanaf 19:00 uur ben je van harte welkom.

Corona en BTW nadeel wordt gevoeld, veel inzet voor De Weid
Minder dan 2 jaar geleden hakten de plotsklaps gewijzigde belastingregels er flink in. Buiten zwembaden konden ineens geen BTW meer terugvragen. Daardoor verdampte 21% van De Weids spaargeld en alle kosten aan direct onderhoud en inkoop plots veel hoger. Dit jaar komt Corona daar nog bovenop. Hogere kosten aan maatregelen, beperkingen in bezoekersaantallen waardoor de omzet veel lager ligt dan begroot. Ondanks deze tegenvallers hebben de vrijwilligers het ook in 2020 mogelijk gemaakt om De Weid te openen en daarmee een heerlijke uitlaatklep voor de jeugd en volwassenen te bieden. Fantastisch gedaan en reuze bedankt allemaal!

Ook vrijwilliger worden? info@deweid.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen