maandag 22 april 2024
spot_img

“Lachen is gezond!”

Dit is het thema deze zomer voor de expositie van ‘Oud Andijker’ kunstschilder Marius van Dokkum!
Juist in deze tijd kunnen we genieten van Kunst met een lach! Voor de echte liefhebbers van zijn vaak humorvolle werken is het weer een prachtige gelegenheid om de komende periode eens een bezoek te brengen aan de Expositieruimte aan het Hornpad.

Portretten
Naast zijn humorvolle werken, schildert Marius ook landschappen, stillevens en veel realistisch werk. Dit jaar heeft hij speciaal voor de expositie in Andijk van verschillende personen een portret in olieverf geschilderd. Ze zijn natuurlijk trots om u dat ook te laten zien!

Veelzijdig
De zus van de schilder, Annet Mantel – van Dokkum heeft samen met haar man Hans weer een veelzijdige tentoonstelling opgesteld, waarbij u natuurlijk ook het opa Jan huisje kunt bewonderen. Het huisje hebben ze nagemaakt n.a.v. de populaire kinderboekenserie van opa Jan, welke door Marius zijn geïllustreerd èn hij heeft ze ook zelf geschreven!

Vertellen
Als er gelegenheid voor bestaat, vertellen Hans of Annet u ook graag iets meer over de veelzijdige grapjes en details in Marius zijn werk. Ook is het de bedoeling dat de schilder zelf een aantal keren zijn expositie komt bezoeken voor een Meet & Greet. (Dit wordt op de website vermeld)

Meer informatie zie de website:
www.expositieruimtedemantel.nl.
Het adres is Hornpad 19 in Andijk, 0228-591425

Openingstijden: woensdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur.
De expositie is vanaf 30 juni t/m 4 september 2021
Entree: € 5,00 p.p. (inclusief koffie/thee)
Kinderen t/m 12 jaar gratis.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen