dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Ladies Night Wervershoof!

Dames opgelet! ( heren – sorry – deze avond is niet inclusief) Op zaterdag 24 februari wordt er in Wervershoof een fantastische Ladies Night georganiseerd! Slinger de groepsapp aan, nodig de meiden/ dames uit, en laat je een avondje heerlijk verwennen in De Schoof.
Deze avond start met de mogelijkheid om vele kraampjes/ standhouders te kunnen bezoeken. Zo zijn er onder andere een Make-up artist, kapper, lekkere hapjes, een ladies night consulente, woon accessoires, geuren voor in huis en nog veel meer! Al deze standhouders hanteren deze avond een speciaal aangepast tarief.
Hoe verder de avond vordert, hoe meer gezelligheid er bij de bar zal komen. Naarmate de kraampjes bezocht zijn, zal daar iedereen elkaar kunnen spreken. Bij de bar wordt een loterij gehouden waar alle deelnemers kans maken op leuke prijzen en je kunt daar meedoen aan de karaoke.
Meedoen met deze avond kan al voor slechts €5,- Kaarten en meer informatie kan je vinden op www.deschoof.nl. Hopelijk zien wij jou op 24 februari ook!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen