maandag 15 juli 2024
spot_img

Landelijke Opschoondag Medemblik

Op zaterdag 25 maart is het de Landelijke Opschoondag. Een jaarlijks initiatief van Stichting Nederland Schoon. In heel Nederland gaan vrijwilligers de straat op om zwerfafval op te ruimen. In de gemeente Medemblik doen we dat ook. Helpt u mee?!

Zwerfafval is veel mensen een doorn in het oog. Dit samen opruimen is een leuke manier om je omgeving schoon te maken. Iedereen kan meedoen aan de Opschoondag: alleen, samen met de buurt of met de sportvereniging. Samen schoonmaken is gezelliger. Opruimen kan overal in de gemeente, in uw eigen straat de speeltuin of het park in de buurt. Het hoeft geen grote actie te zijn. Een uurtje zwerfafvalprikken met buurtbewoners kan de buurt al zichtbaar opschonen want en vele handen maken licht werk.

Materialen
Wie meedoet krijgt alle benodigde materialen; prikkers, vuilniszakken, hesjes en een versnapering. Na afloop wordt het materiaal en het verzamelde afval centraal opgehaald. U bepaalt zelf waar u gaat opschonen.

Meld u aan
Wilt u de handen uit de mouwen steken? Alleen of met anderen aan de slag op 25 maart? Wacht dan niet langer en meldt u aan. Stuur een e-mail aan opschoondag@medemblik.nl.Aanmelden kan tot 20 maart. Geef in de e-mail aan met hoeveel mensen u de actie organiseert, waar u de actie gaat doen en welke materialen u nodig heeft. Na aanmelding krijgt u informatie over de organisatie op 25 maart.
Meer informatie (0229) 85 6376 / 06 5495 1277 of per email: communicatie@medemblik.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen