donderdag 13 juni 2024
spot_img

Landelijke skeelerwedstrijd in Wervershoof

Op 2e paasdag, maandag 22 april, wordt in Wervershoof de 2e wedstrijd van de KNSB Baan Competitie gereden. Deze wedstrijd is een selectiemoment voor het NK, dat op 30 en 31 mei plaatsvindt in Wervershoof, en op 1 juni in Medemblik.

De verwachting is dat veel skaters zullen meedoen en gaan strijden om een goede klassering. Tevens zullen de rijders willen uitproberen hoezeer ze uit de voeten kunnen op de vorig jaar gecoate baan waar straks ook het NK wordt gereden.

Op het programma de 1000m sprint en afvalkoers.
Aan de start bij de Senioren (vanaf 16:00) de volgende skaters van Radboud Inline-Skating: Jordy van Workum en Bente Kerkhoff (wonnen beide de puntenkoers bij de 1e wedstrijd in Heerenveen), Janno Botman (heeft pas zijn contract getekend bij Team Reggeborg), Gert Jan van Diepen, Ivo de la Porte, Daan Berkhout, Ramona Westerhuis, Sascha Schenk, Klaske Baars, Ria Schilder, Luuk van Timmeren, Danielle Ootes, Pien van den Bos en Twan Berlijn.

Ook de Belg Mathias Vosté (goud op de 1000m bij het EK in 2018) zal in actie komen in Wervershoof.
Voorafgaand aan de wedstrijden van de Senioren start de jeugd om 10:30 met de wedstrijden.

Toegang is gratis. Kom even langs om de sfeer te proeven en wie weet zien we u terug in Wervershoof tijdens het KPN NK Inline-Skaten. Dan staat er ook een tribune voor 500 personen aan de noordzijde, is er een DJ aanwezig en een groot led scherm. Ook is er een springkussen en een suikerspinkraam. Plaatselijke bekendheden Mariska Huisman en Irene Schouten zijn gastvrouw tijdens het NK. Meer info op www.nkinline.nl

Locatie: Sjoerd Huisman Piste, Theo Koomenlaan 3, Wervershoof

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen