dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Langs de weg in Andijk

Net binnen bij Gerard Oud van Fabulous Fords and Buicks en hele zeldzame deze keer. Het is een Buick Roadmaster Fastback Sedanette uit 1948. Wij vonden deze in Oregon waar de lokale sheriff toendertijd zijn eigen auto nog moest kopen! Natuurlijk kocht hij dan de snelste en toch een beetje luxe auto die te krijgen was op de markt.

Buick Roadmaster was toen een aardig alternatief met zijn hydraulische achtervering en dubbele carburateurs voor extra power. Dit is een exemplaar die de tand des tijds aardig overleeft heeft en nu een 2de leven gaat beginnen bij de nieuwe eigenaar in Belgie. Wij zijn altijd op zoek naar dit soort pareltjes en het spreekwoord ”zoekt en gij zult vinden” is regelmatig van toepassing! Kleine tip van de sluier, er komen nog veel meer aparte autos binnen! Ook benieuwd? Volg ons op Facebook!
Gerard Oud CEO Fabulous Fords and Buicks

Andijker Piet Schuurman, 76, is in Andijk en omstreken nog steeds actief als loonwerker. De rode Massey Ferguson tractor type 2640 van 30 jaar oud, is geschikt voor het zware werk voor o.a walkanten klepelen, frezen en spitten. Foto: KD/De Andijker

 

Eduard Gorter en Ton Slagter zijn hoveniers bij Werksaam. De mannen en hun collega’s doen hun uiterste best om Andijk onkruidvrij te houden. Foto: KD/de Andijker.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen