zondag 26 mei 2024
spot_img

Last van versleten heupen of knieën? Kom naar Fysio-WFO

Knie- en heupartroseprogramma fysiotherapie WFO
Als u door uw arts of specialist de diagnose ‘artrose heup of knie’ hebt gekregen dan kunt u in onze praktijk het Artroseprogramma volgen.

Artrose is een chronische aandoening waarbij de kwaliteit van het kraakbeen achteruit gaat. Dit kan voor problemen zorgen bij het soepel bewegen. Het is dus belangrijk om het aanwezige kraakbeen in uw heup of knie in goede conditie te houden. Dit vermindert de pijn en de stijfheid.

Het is wetenschappelijk bewezen dat bewegen een positieve invloed heeft op bijvoorbeeld lichaamsgewicht, pijnbeleving, bloeddruk en vetpercentage. Hierdoor kan de kwaliteit van leven toenemen. Het doel van het programma is het helpen bij een actieve leefstijl om uw gezondheid positief te beïnvloeden, voor een ieder naar zijn of haar eigen mogelijkheden. De fysiotherapeut zal u daarbij begeleiden.
Het Artroseprogramma is ge-schikt voor iedereen die de diagnose knie- of heupartrose heeft gekregen. In elk stadium zult u baat hebben bij het programma ter vermindering van de pijn en ter verbetering van de conditie. Een operatie om het gewricht te vervangen kan zelfs worden uitgesteld.
De vergoeding voor de eerste 12 behandelingen komt uit de basisverzekering voor een periode van 12 maanden.
Mocht u meer willen weten over dit programma en de invulling daarvan voor uw klacht, dan kunt altijd bij ons binnen lopen of contact opnemen met onze praktijk. Dik Bakker en Patrice Eelderink kunnen u alles vertellen wat u wilt weten over het

Artroseprogramma
Voor alle andere problemen met het bewegen kunt u natuurlijk ook direct contact met ons opnemen. Een bezoek aan de huisarts is niet nodig.
Graag tot ziens in onze praktijken. Fysio-WFO Wervershoof en Andijk

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen