maandag 22 april 2024
spot_img

Leden voor in de Raad van Toezicht, van de nieuwe Stichting Mientje Dribbel gezocht!

Mientje Dribbel is een bewuste work-shop en leer-/werkplek voor jongeren in Wervershoof, waar duurzame en lokale producten verkocht worden. Een inspirerende plek, waar je je thuis voelt en waar jongeren kunnen ontdekken waar ze goed in zijn en zich kunnen ontwikkelen.

De initiatiefnemer en directeur/bestuurder is Anoek Harder (links op de foto) en Brenda Karsten (rechts op de foto) is nu ook aangesloten en zal werkzaam zijn bij de stichting. Samen zijn zij op zoek naar mensen die willen helpen het beleid te maken en toezicht te houden op de uitvoering hiervan. En hoe leuk zou het zijn als de stichting voor en door jongeren is? Dus heb jij vernieuwende ideeën, houd je wel van een uitdaging en werk je graag samen met een jong en tof team? Dan is deze vrijwillige functie wellicht iets voor jou!

Als lid van de Raad van Toezicht maak je samen met de directeur/bestuurder het beleid van de stichting en houd je toezicht op de uitvoering hiervan.
Dit beleid en de afspraken worden vastgelegd in de statuten bij de notaris. Je hebt je eigen taken waarvoor je verantwoordelijk bent binnen de stichting.
Voor deze functie is ervaring een pré, maar vooral dat je open staat om te leren en wilt bijdragen aan de gemeenschap. Samen maken we van Mientje Dribbel een leuk, verbindend, inspirerend en uitdagend succes!
Iets voor jou of heb je nog vragen? Stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram @mientjedribbel of mail naar mientjedribbel@hotmail.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Tot Miens!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen