woensdag 24 april 2024
spot_img

Leerlingen Piramide genieten van Kerstdiner door mooie samenwerking met Dorpshuis Centrum!

Op 15 december hebben de leerlingen van OBS De Piramide genoten van een echt kerstdiner. Het kerstdiner is een initiatief vanuit de Ouderraad van de Piramide in samenwerking met Dorpshuis Centrum.

Elk jaar wordt er een kerstdiner georganiseerd, waarbij de hulp van ouders gevraagd wordt om gerechten te maken. Dit jaar kan er, gezien de huidige maatregelen, geen beroep gedaan worden op de ouders. Ouders mogen namelijk niet de school in komen en zij mogen op dit moment geen gerechten maken die op school opgegeten worden. Dus is er door de directie en OR een ander plan bedacht. Waarbij het realiseren van het kerstdiner in de avond toch wel prioriteit heeft. Want zoals Carla Bot, directeur van OBS De Piramide vertelt: ‘Het kerstdiner is het hoogtepunt van het jaar. Alle leerlingen kijken daar echt naar uit. In je mooiste kleren op school aankomen, terwijl het buiten langzaam donker wordt. Gezellig met zijn allen in de klas genieten van een heerlijk kerstdiner!’

De OR is verder gaan brainstormen over het idee en al snel werd aan de lokale horeca gedacht. Een telefoontje naar de beheerder van Dorpshuis Centrum was snel gemaakt. Dorpshuis Centrum verzorgd voor alle leerlingen en het personeel een heerlijk kerstdiner. De Ouderraad neemt de kosten van het volledige kerstdiner voor hun rekening. ‘We vinden het belangrijk als Ouderraad om iets te doen voor alle leerlingen. De Ouderraad ziet dit als een uitzonderlijke situatie. Met onze bijdrage kunnen wij een mooi kerstdiner verzorgen voor alle leerlingen van onze school’ aldus Lindy Schipper, voorzitter van de Ouderraad.

OBS De Piramide wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2021!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen