vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Lekker Makkelijk!

Annemieke de Kroon komt oorspronkelijk uit Andijk, ze is de zus van Andijker hovenier Bart de Kroon.

9 Jaar geleden stond ik nog als juf voor de klas, maar door gezondheidsproblemen (hoofdpijn, migraine, darmproblemen etc.) en te hard werken kwam ik in een burn-out terecht. In die tijd wees iemand mij op mijn voedingspatroon en ben ik daar gezonde aanpassingen in gaan maken. Binnen een half jaar waren al mijn klachten verdwenen en had ik weer enorm veel energie. Dat vond ik zo interessant dat ik opleidingen en cursussen ben gaan volgen om me daar helemaal in te verdiepen.
We zien het inmiddels allemaal; de maatschappij is aan het veranderen, sporten is populairder dan ooit, grote merken maken hun producten gezonder en gezond en verantwoord koken heeft een prominente rol gekregen. Die combinatie is perfect voor een gezond lijf, maar wellicht heb je daar wat handvatten voor nodig.

Mijn doel is om je die te geven, zodat jij op een ongedwongen en smakelijke manier een energieke en fitte levensstijl onder de knie kunt krijgen. Met een aantal kleine aanpassingen kun je op ieder moment van de dag, een bord vol vers eten op tafel zetten.
In mijn werk en recepten laat ik je zien hoe je gezonde, natuurlijke en onbewerkte ingrediënten kunt gebruiken voor jouw gebruikelijke maaltijden. Niet langer pakjes en zakjes dus, maar goede brandstoffen die je lijf energie geven zonder het verder te belasten.

Sinds 3 jaar ben ik namelijk de eigenares van “De Keuken van Annemieke”. Ik verzorg lezingen en kookworkshops door heel Nederland, doe foodstyling voor grote bedrijven en verzorg gezonde (thema)catering op netwerkmeetings en feestjes. Daarnaast richt ik me in mijn praktijk op hormoon- & gezondheidsconsulten waarbij ik meteen ook onderzoek doe naar het bloed van mensen onder de microscoop om zo een compleet plaatje te krijgen hoe we gezondheid weer vanaf de kern, op een natuurlijke manier kunnen aanpakken. Ook ligt sinds afgelopen maand alweer mijn derde gezonde kookboek in de boekwinkels en bij sportscholen.
“Lekker Makkelijk” – gezond zonder gedoe in een stoer mannenjasje

Waarin onderscheid het boek zich:
• Alle recepten zijn vrij van geraffineerde suiker, gluten en onnatuurlijke e-nummers
• Ze zijn snel klaar te maken (gemiddeld 15 min.)
• De ingrediëntenlijstjes zijn kort
• Alle benodigdheden zijn verkrijgbaar bij de gemiddelde supermarkt
• Alle 100 recepten staan op de foto
• Een perfect handboek voor alle mannen; van student tot gepensioneerd en zelfs vrouwen kunnen hiermee aan de slag
• Ook aan makkelijke feestmenu’s, date-menu’s en eiwitrijk sportvoer is gedacht
• Het voorwoord is geschreven door Wilfred Genee & Ralph Moorman

Een leuke tip voor een mannencadeau of straks voor vaderdag!

 

Heb je vragen, wil je meer heerlijke suikervrije, e-nummervrije, glutenvrije en/of lactosevrije recepten of informatie over gezondheid, neem dan eens een kijkje op dekeukenvanannemieke.nl
Gezonde groetjes,
Annemieke de Kroon

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen