donderdag 18 april 2024
spot_img

Lekker op vakantie? Eerst even langs Caravancenter Peerdeman!

Voor een goed begin van uw vakantie bent u op het juiste adres bij Caravancenter Peerdeman. U hebt hier te maken met een Bovag gecertificeerd caravanbedrijf waar u ook terecht kunt voor onderhoud en schadeherstel van uw caravan, vouwwagen en camper. Ook voor onderhoud en reparatie van uw auto bent u overigens welkom bij Peerdeman. Voor occasions ook het juiste adres, mooie autos uiteraard afgeleverd met Bovag garantie.
Vakantie is heerlijk, gelukkig mogen we met wat beperkingen weer op pad met de caravan of Camper.. Wie de weg opgaat, doet er verstandig aan tijdig een Bovag onderhoudsbeurt aan de camper of caravan te laten doen. Alles – van het gassysteem tot en met de remmen – wordt dan op professionele wijze nagekeken en zo nodig gerepareerd.

Het zorgvuldig laten checken van de banden van uw kampeermiddel is eveneens van belang. Wist u dat deze banden elke zes jaar aan vervanging toe zijn, zelfs als er nog voldoende profiel zichtbaar is? Oudere banden hebben de neiging uit te drogen en
daardoor kan er eventueel een klapband ontstaan, met alle gevolgen van dien. Niet voor niets staat er in de meeste polissen dat u niet verzekerd bent voor vervolgschade, indien de banden niet op tijd vervangen zijn. Goed om te weten is het dat als u toch de keuze hebt, het beste kunt kiezen voor banden met metalen ventielen. In geval van rubberen ventielen kan er door overdruk ook sneller een klapband ontstaan. Toch is het handig van te voren even na te denken over de manier waarop u de caravan gaat beladen. Verdeel altijd zoveel mogelijk het gewicht en overschrijd het maximumgewicht niet.

Buitenleven is fantastisch, maar enige comfort is zeer aangenaam. Vandaar dat accessoires als movers, airco’s en fietsendragers zo populair zijn. Bij Caravan Peerdeman kunt u deze en vele andere vernuftige accessoires voor uw camper of caravan laten inbouwen
Denk hierbij ook aan zonnepanelen, schotels, luchtvering, levelsystemen, airco . Goed om te weten is dat de nieuwste lichting movers vaak werken op een lichtgewicht accu, waardoor u toch al gauw zo’n 20 kg minder gewicht meetorst. Deze lithium accu’s zijn van prima kwaliteit en hebben een langere levensduur dan de reguliere accu’s. In de caravanshop vind U alles wat u nodig heeft voor uw kampeerreis, van campingtafels, stoelen tot alle technische benodigdheden.

Nieuw in het assortiment zijn de hygienepakketten, zodat u veilig op reis kunt, bevat mondkapjes, WC-brildekjes, handgel, reinigingsdoekjes, plaszakjes en alcoholtester. Denk voor uw veiligheid ook aan gezond, fris drinkwater, hiervoor hebben wij het Ceramische CCH waterfilter, waardoor u steeds verzekerd kunt zijn van een goede, veilige en gezonde kwaliteit water. Het ceramische filter met voorfilter heeft een capaciteit van 33.000 liter water. Een uniek product: uitsluitend verkrijgbaar bij Caravancenter Peerdeman.

Voor meer informatie:
www.caravancenterpeerdeman.nl of neem contact met ons op! (0228) 51 41 55.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen