woensdag 22 mei 2024
spot_img

Lekker wonen met Bakker de Houthandel

Door kleine aanpassingen kan je (t)huis al een ware metamorfose ondergaan. Bij Bakker Bouwen & Wonen zijn de nieuwste trends èn de leukste items voor jouw interieur te vinden.

Bakker Bouwen & Wonen heeft buiten een enorm assortiment aan hout, bouw- en tuinmaterialen ook een prachtige showroom met (houten) vloeren, Reno Stairs® traprenovatie, maatwerk schuifdeurenkasten en binnen- en buitendeuren. Maar ook de nieuwste collectie woonaccessoires, kasten, tafels en stoelen.
Stel zelf een eettafel samen
Wil je ook heerlijk tafelen met de kerst? En je tafel het pronkstuk van je woning laten zijn? Ga dan voor een stoer en robuust tafelblad. Bij ons kun je je eigen blad uitkiezen, ook heb je de keuze uit diverse modellen stalen poten om de tafel helemaal naar eigen smaak af te maken.

Doe-het-zelf traprenovatie pakketten
Je trap bekleden met Reno Stairs® overzettreden van écht hout is dé manier om je interieur te verfraaien. Met Reno Stairs® tover je je trap, recht of met een draai, open of dicht, oud, lelijk of versleten, om in een trap met ware allure. Met onze doe-het-zelf pakketten is het mogelijk om je trap zelf te bekleden.

Trendy vloeren, deuren en kasten
Onze (houten) vloeren passen bij elke stijl. Of je nu kiest voor landelijk of trendy, klassiek of modern; bij Bakker Bouwen & Wonen kun je hiervoor terecht. Onze collectie laminaat en PVC vloeren bestaat uit hoogwaardige vloeren, geschikt voor intensief gebruik in elke leefruimte van je woning.

Met karakter
In onze deurenshowroom vind je alle mogelijke binnendeuren, zoals industriële deuren die echt van nu zijn, voordeuren én maatwerk schuifdeurkasten. Elke kast kan naar wens worden samengesteld, elk met een eigen karakter en voor een optimale benutting van je ruimte.

Inspiratie opdoen
Voor een deskundig advies ben je altijd welkom in onze showroom. Hier kun je ideeën en inspiratie opdoen. Ook nieuwsgierig geworden? Kom dan langs aan Oosterwijzend 1, 1616 LE te Hoogkarspel of kijk op bakkerdehouthandel.nl

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen