woensdag 24 april 2024
spot_img

Lekker zingen, dat is goed voor je!

Het Andijks Gemend Koor, met leden uit heel Westfriesland, nodigt iedereen uit die zin in heeft om gezellig mee te doen. Noten lezen hoeft niet. Naast de jaarlijkse Volkorendag zijn er regelmatig allerlei activiteiten waar we aan meedoen, zoals het Mozart concert in Het Octaaf in Hoorn vorig jaar.
Zo zingen we samen met muziekvereniging Sursum Corda op 1 mei in ‘t Dorpshuis Centrum, in het kader van Andijk viert de vrijheid. Op 7-11-2020 geven wij een Winterconcert in Cultura, samen accordeonvereniging Con Zelo. En voor Hemelvaartsdag volgend jaar staat een concert gepland in Cultura samen met het koor Egelsheim uit Limburg.
Ons repertoire is heel divers: klassiek, volksliedjes in allerlei talen, maar ook musicalnummers en Nederlands. Leden kunnen zelf ook nummers inbrengen.
Onze dirigent is Margreet Drijver en Edwin Hinfelaar de pianist.
We repeteren op maandagavond in Cultura om 20.00 uur. Dus kom gerust eens luisteren en meedoen, je eerste kopje koffie of thee is gratis. Bovendien hoef je de eerste maand niet te betalen. meerijden met elkaar is mogelijk.
Ook op projectbasis ben je van harte welkom! Meer info op www.andijksgemengdkoor.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen