zondag 26 mei 2024
spot_img

Leven met schuld en schaamte?

Als je worstelt met deze gevoelens, is het belangrijk dat je weet, dat mens zijn betekent dat je niet perfect bent. Het hoort bij het leven om te leren van ervaringen en te groeien, maar het is nooit te laat om jezelf te bevrijden van schuldgevoelens en schaamte.

Wat fijn dat we u weer kunnen uitnodigen voor een interessante en gezellige Ontmoetingsochtend in ‘De Kapel’.

Graag heten wij u welkom op woensdag 7 februari om 10.00 uur in “De Kapel” Middenweg 48 te Andijk om onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers elkaar te ontmoeten. Iedereen is van harte welkom.
De ontmoetingsochtend wordt altijd opgeluisterd met een thema. Het thema voor februari staat in het teken van schuld en schaamte. Schuldgevoelens kunnen ontstaan door het idee dat je iets verkeerds hebt gedaan of dat je op de een of andere manier hebt gefaald. Schaamte gaat vaak gepaard met het gevoel dat je als mens tekortschiet of dat anderen je negatief beoordelen.
Tijdens deze ontmoetingsochtend gaan we proberen te begrijpen waar deze gevoelens vandaan komen en wat we kunnen leren van de situatie. Want ieder mens maakt fouten en het is belangrijk om jezelf te vergeven.

Eerder heten wij gastsprekers welkom die ons iets kwamen vertellen en/of laten horen, zien en beleven over hoop, vreugde, zingeving, rouw en eenzaamheid. Zo zijn er al vele interessante onderwerpen de revue gepasseerd. Komt u ook?

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen