dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Levenscafé Enkhuizen ziet het daglicht

De wereld lijkt op drift en veel mensen zoeken op hun eigen manier houvast. Het Levenscafé Enkhuizen wil voor mensen een veilige plek bieden om onbevangen met elkaar in gesprek te gaan over levensvragen. De eerste avond vindt plaats op woensdag 10 januari in De Drombar in Enkhuizen. Thema van de avond is ‘Alle mensen deugen?’ met fotograaf Ruben Timman van Museum of Humanity.

Geloof, zingeving, levensvragen… Bijna denk je dat dit passé is in deze tijd, zeker als je ziet hoeveel kerken leeglopen. Of bedriegt de schijn ons? Want hoeveel mensen zeggen niet dat ze in ‘iets’ geloven? Ook hopen velen dat ze hun geliefden na de dood weer zien of vragen mensen zich af waarom we überhaupt op aarde zijn. Of wat denk je van alle onrust in de wereld? Wat zegt dit over de mensheid?

Zoektocht
Levensvragen. Precies die staan centraal in het kersverse Levenscafé Enkhuizen. “Elke tweede woensdagavond van de maand staat een nieuw thema op de agenda in het sfeervolle Drombar.

Fotograaf Ruben Timman
Op woensdag 10 januari vanaf 19.30 uur komt fotograaf Ruben Timman naar het eerste Levenscafé. Hij reist al twintig jaar de wereld over om mensen op hun mooist te portretteren voor zijn Museum of Humanity, een uniek museum op het Hembrugterrein in Zaandam. De toegang is grats, net als de koffie en thee. Andere drankjes zijn voor eigen rekening.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen