maandag 24 juni 2024
spot_img

Lidl Andijk schenkt 1000 euro voor aan het buurtcomité in Andijk-Oost

Gisteren ontving Rob Bakker namens het buurtcomité een cheque van 1000 euro. Dit mooie bedrag is afkomstig van supermarkt Lidl die met alle 412 winkels in het land lokale initiatieven steunt.

Herinrichten stuk grond Andijk-Oost
“In onze wijk is een stuk grond waar nu weinig mee gebeurt, samen met de gemeente gaan we dit stuk opnieuw inrichten. We willen hier groen aanleggen, een bankje en speeltoestellen plaatsen. Hartstikke bedankt voor de bijdrage Lidl!”, aldus Rob Bakker. Supermarktmanager Klaas overhandigde de cheque met veel plezier; “Onze klanten hebben massaal gehoor gegeven aan de Lidl helpt lokaal actie. In Andijk dragen we dan ook graag ons steentje bij. Als supermarkt staan we midden in de maatschappij en zijn we betrokken bij de buurt’’.

Lidl helpt lokaal
Lidl is dit jaar 20 jaar in Nederland. Met de actie Lidl helpt Lokaal bedankt de supermarkt haar klanten omdat ze al jaren voor de winkel kiezen. Alle winkels van Lidl doen mee, dit betekent dat er 412 keer 1000 euro beschikbaar is voor een goed initiatief in de buurt. Denk aan het opknappen van het speeltuintje, het organiseren van een sportieve activiteit voor kinderen, het verzorgen van een leuke dag voor ouderen of een opruimactie voor een schonere buurt. Als de buurtbewoners er blij van worden helpt Lidl graag een handje.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen