dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Listen to the Music

Zaterdag 20 oktober wordt van 20.00 – 22.30 uur het derde Listen to the Music! concert gegeven in de Gereformeerde kerk, middenweg 4. Het thema is: Back in Time!

De afgelopen maanden is het team, bestaande uit Robbert Bakker, Marco Rustenburg en Marianne Logothetis, hard bezig geweest met de vormgeving van het concert. Dankzij de inzet van meerdere muzikanten uit Andijk en omstreken is er weer een mooi programma samengesteld.

Hoofdgast van het concert is reüniekoor Time Spirit onder leiding van (bijna oud-) Andijker Wim Broer. Daarnaast zullen door diverse artiesten nummers ten gehore worden gebracht van Elvis, De Dijk, Casting Crowns, Rascal Flatts, Boney M. en vele andere bekende en minder bekende artiesten. Na afloop van het concert is er een borrel in de Torenzaal!

De artiesten en technici werken belangeloos mee aan dit concert, zodat de volledige opbrengst van de kaartverkoop naar het moderniseren van de geluidsapparatuur gaat. Door de voorgaande concerten hebben we al een deel van de apparatuur kunnen vervangen, maar er zal nog meer sponsoring nodig zijn. We willen dan ook alle muziekliefhebbers van Andijk en omstreken van harte uitnodigen om aanwezig te zijn bij Listen to the Music!

Zaterdag 20 oktober 2018
20.00- 22.30 uur
Gereformeerde kerk Andijk
www.listentothemusicandijk.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen