vrijdag 24 mei 2024
spot_img

LISTEN TO THE MUSIC! komt terug!

Afgelopen mei hebben we een prachtig concert georganiseerd.
Wat was iedereen enthousiast na afloop en wat hoorden we veel mensen zeggen: “wanneer doen jullie dit weer?!” Wij hebben er zelf ook ontzettend van genoten en wat is het mooi om te zien dat we nu een prachtig nieuw mengpaneel hebben, mede dankzij de opbrengsten van het concert.

Als team zijn we al snel weer in beraad gegaan over een vervolgconcert. We wilden graag eens in een intiemere setting spelen, maar ook het grote concert nogmaals organiseren. Naast het feit dat het erg leuk is om te doen, zijn er nog steeds hard donaties nodig. We hebben enkele dingen kunnen aanschaffen van de lijst, maar er is nog een flink bedrag nodig om alle apparatuur in goede staat te krijgen of te vervangen. We hebben besloten dat we op 3 maart een klein en op 20 oktober een groot concert geven.

Op zaterdag 3 maart staat het borrelconcert “Listen to the music!” gepland.
U wordt in de Torenzaal ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. Tijdens het borrelconcert willen we u verrassen met onze eigen uitvoeringen van prachtige nummers (Ed Sheeran, Adele, Simon&Garfunkel, e.a.), afgewisseld met heerlijke hapjes en drankjes. De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door: Mariska Rustenburg, Judith Mantel, Marianne Logothetis, Stefan de Vries, Daniel de Vries, Robbert Bakker, Jacco, Jorim en Romy de Kroon.

Gezien het intieme karakter van dit concert, de beperkte ruimte in de Torenzaal en de voorbereidingen van de cateraar, verkopen we kaarten van dit concert alleen via de voorverkoop per mail of telefoon. We hebben nog enkele kaarten over! Reserveren kan tot uiterlijk donderdag 1 maart 23.55 uur!

Borrelconcert “Listen to the Music! 20.00 – 22.30 uur (aansluitend borrel) “Torenzaal” Gereformeerde Kerk Andijk, €17.50 (Nieuwe prijs! Inclusief alle hapjes en drankjes!) Reservering: concertlistentothemusic@outlook.com of 06-29404471

GEEN KAARTVERKOOP AAN DE DEUR!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen