vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Live in Hèt Café van Wervershoof: Casa de la Muerte

Zaterdag 10 februari komt Casa de la Muerte naar Hèt Café van Wervershoof. Er zijn eigenlijk geen redenen om niet te komen al is het maar omdat het gratis entree is. Als je daar een feestje van kan vieren dan is dat mooi meegenomen uiteraard. En dat feest komt er zeker want daar staat Casa de la Muerte garant voor. Het leven is kort; je kunt nog lang genoeg dood zijn, dus pluk de dag voordat-ie voorbij is!
Gebracht in een ziedende huppelmix van polka, ska, rock en balkan bevestigt het orkest keer op keer haar roemruchte live reputatie. Een swingend, beukend rariteitenkabinet vol Balkan, Ska, Mexican en SchlagerRock. Met hun DIY-attitude, zwarte humor en ongebreidelde energie creëert Casa de la Muerte een originele, uitbundige show.
De frontvrouw van Casa de la Muerte, Maruscha Mila Vilankova, uit Odessa, doet menig ruige rocker de harten ontdooien. Maar ook de frontman is een genot om naar te kijken en te luisteren, entertainment pur sang! Hun motto: Viva la vida, para morir siempre hay tiempo is simpel maar snijdt aan alle kanten hout. Vier het leven, de dood duurt lang genoeg. Als dat geen goede reden is om te komen! Dat willen we graag doen met jullie!

Zaterdag 10 februari: Casa de la Muerte. Zaal open om 21:00 uur. Showtime 22:00 uur. Entree Hartstikke Gratis. www.hetcafevanwervershoof.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen