dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Live in Sarto

Jonge muzikanten laten op zaterdag 28 januari hun talenten zien op het podium in Sarto. Van moderne meezingers tot de echte oude rockklassiekers komen langs op deze avond. Het programma is goed gevuld door de 4 bands die komen spelen.

We beginnen de avond met B!TCHES, een band bestaand uit alleen maar meiden. De 6-koppige band speelt covers van onder andere Muse en Green Day en krijgt hiermee het hele publiek springend.
Daarna wordt de avond vervolgt met Circle of Music. Zij zijn nog ontzettend jong en spelen verbazingwekkend goed. Nummers van Nirvana en Guns N’ Roses zijn geen enkel probleem.
Als derde hebben we de band Don’t Know Wednesdays, met hun setlist vol bekende nummers hebben ze elke keer een luid meezingend publiek. Imagine Dragons, Adele, Amy Winehouse en Bruno Mars, alles komt langs.
Tot slot speelt History Repeats de laatste set, misschien ken je ze al van Kermis Wervershoof of de Harddraverij in Medemblik. Een coverband die, zoals ze het zelf zeggen, een eerbetoon is aan de helden van de vorige eeuw. Met covers van onder andere Elvis Presley sluiten ze de avond af. De deur gaat om 20:00 uur open, de eerste band start om 20:30 uur. Entree is €5,- per persoon en kaartjes zijn aan de deur te koop. Locatie: Sarto Andijk, Bangert 4

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen