zaterdag 15 juni 2024
spot_img

Livemuziek bij de Beach!!

A.s. zaterdag 8 juni is het weer zover bij het dorpshuis Centrum aan de sportlaan, het spectaculaire Beachvolleybal toernooi!!!!
Deze editie waar 24 teams om de beachbokaal strijden wordt nog leuker, nog spannender maar ook nog veel gezelliger.

De organisatie, hier te zien op de foto, heeft alles uit de kast getrokken, meer teams, meer sfeer ennn Live muziek op het terras!!!
Trekkers met bakken vol zand zullen vlak voor het toernooi van de nu nog kale bestrating op de parkeerplaats een heus strand maken. Op de ontstane zandvlakte zal snel een beach ‘vibe’ ontstaan. Helaas is dat tijdelijk, reden te meer om er van te komen genieten. U bent allen van harte welkom ter aanmoediging van de teams.

Vanaf 11.30uur wordt er gestreden op het zand, op het strand naast het dorphuis en natuurlijk tijdens en erna gezelligheid op het terras

Sponsoren bedankt
De teams spelen verdeeld over drie velden hun wedstrijden: Het Pop Vriend veld, het De Jong Lelies veld en het BDO veld.
Naast deze drie hoofdsponsoren hebben vele andere bedrijven en ondernemers hun steun gegeven aan het organiseren van dit leuke dorpsevent.
Zonder hen was het beachvolleyballen niet mogelijk geweest en dus zijn wij alle sponsoren volop dank verschuldigd.

Drankje en hapje
Op de beachvelden gaat het er fanatiek aan toe. Na de wedstrijd is er echter gelegenheid om even ‘te chillen’ op het terras.
Uiteraard zijn er koffie, thee en diverse frisdranken. Later op de dag zal er ook wel een koud biertje en lekker wijntje geschonken worden en dit allemaal onder het genot van livemuziek. Ook aan de lunch -dan wel avondeten- is gedacht: heerlijke broodjes, poffertjes, patatjes of een sateetje, het personeel van het dorpshuis staat graag voor u klaar.

Natuurlijk is het zaterdag mooi weer, dus trek je vrolijkste strandkleding aan en kom gezellig spelen en kijken, het wordt een feest!!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen