maandag 24 juni 2024
spot_img

Living Sculpture Festival in Winkelcentrum Streekhof

Winkelcentrum Streekhof organiseert op de zaterdag voor Pasen een bijzonder evenement, namelijk een ‘Living Sculpture Festival’. Tussen 11.00 en 16.00 uur wordt het een beeldig Pasen en zullen er diverse levende standbeelden tentoongesteld worden in de wandelgangen van het winkelcentrum.!

Een Living Sculpture is vertaald naar het Nederlands: een levend standbeeld. Levend omdat een mens de act uitvoert en standbeeld omdat het de kunst is om stil te staan. Een Living Sculpture brengt het publiek in verwarring en verwondering door te spelen met het wel en niet levend zijn. Een beweging is toegestaan. En juist dat maakt het zo spannend!

Er zijn maar liefst 10 beelden te bewonderen op zaterdag 20 april tussen 11.00 en 16.00 uur in de wandelgangen van Streekhof.
De volgende beelden zullen deze dag aanwezig zijn;
Lentemeisje: Het meisje is altijd vrolijk, want het is lente! Dit meisje staat in volle bloei… Help je haar water geven?

Lappenpop: Een heel grote speelgoedkist die langzaam open gaat. Er komt een bal uit, een potlood, legoblokjes en dan opeens een hand. Een hand van de lappenpop. Ze is wakker geworden en wil graag spelen!

Feestje: Er is altijd reden voor een feestje: de lente, Pasen, of je verjaardag! Maar wie komt er een feestje vieren met dit meisje?

Fotograaf: Even poseren voor de foto.. Maar is de fotograaf niet een beetje in de war: wat een gekke foto maakt hij nu?!

Kruimeltje: Een ondeugende klein boefje: wat spookt Kruimeltje nu weer uit?

Persephone: Oude Griekse mythologie: elk jaar met de lente, het groei en bloei seizoen kwam Persephone op aard.. voordat ze weer werd verbannen naar de onderwereld.

Uiteraard hebben de winkeliers beeldige Paasaanbiedingen voor u in petto, om echt even goed bij stil te staan!

Kijk voor meer informatie op: www.streekhof.nl of op www.facebook.com/Streekhof

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen