maandag 15 juli 2024
spot_img

LNC Huidverbetering voor de stralende vrouw en de stoere man!

Al bijna 20 jaar is Tessa Hoogendoorn-Ligthart de trotse eigenaresse van LNC Huidverbetering. Voor alle problemen, groot of klein is er een oplossing. Van problemen zoals een gevoelige huid en pigmentvlekken tot huidveroudering, rimpels en huidverslapping). Om 2019 goed te beginnen heeft LNC, aan de Krokus 22 in Andijk, meerdere acties voor een stralende en gezonde huid en ook voor het IPL definitief ontharen.

Officieel huidspecialist
Tessa is haar bedrijf gestart als huidverzorging. Ze kwam erachter dat dit niet haar passie was. Ze zag dat een huid veel meer nodig had en er veel meer mogelijk was en wilde van huidverzorging naar huidverbetering gaan. Sinds 2009 is ze officieel huidspecialist en heeft ze alle opleidingen en cursussen gehaald en gevolgd. En omdat de ontwikkelingen nooit stil staan doet ze dit nog steeds, want op het gebied van huidverbetering ben je nooit uitgeleerd.

Huidmeting
“Vanaf ons 20ste levensjaar worden alle huidprocessen minder en dit kunnen we 5 jaar later al in onze huid zien”, legt Tessa uit. Voorkomen is dan ook in dit geval natuurlijk beter dan genezen. “Wij raden onze klanten aan om elke drie maanden een huidmeting door ons te laten uitvoeren om de aanpak te bepalen, zodat we de huid in balans krijgen en ook in balans kunnen houden”. De huidmeting wordt gedaan met een camera die in de huid kijkt en hierbij de tekorten en problemen aangeeft. De werkstoffen die de huid mist worden aangevuld en na een aantal maanden worden de resultaten al duidelijk zichtbaar.

Ontwikkelingen
Op het gebied van huidverbetering staat één ding centraal: Wie zijn huid niet reinigt en beschermd met professionele producten, komt niet ver op het gebied van huidverbetering. En dit geldt natuurlijk niet alleen voor de vrouw, maar ook zeker voor de man. In de afgelopen jaren is de mannenkring enorm gegroeid.
Kortom, aan je huid werken is zeker geen ‘getut’. Dit komt onder meer omdat de ontwikkelingen steeds verder gevorderd zijn. Hierdoor zijn de oplossingen van huidproblemen steeds makkelijker geworden”, vertelt Tessa. “En door middel van het gebruik van de juiste producten met de juiste werkstoffen is de huid in balans te krijgen en worden resultaten geboekt en behouden”.

ACTIES:

Winterbehandeling:
Een liftende gezichtsbehandeling waarbij u 2 serums en een toilettas voor thuis cadeau krijgt. Deze behandeling is tijdelijk in te plannen van 125 voor 95 euro, duur 90 minuten.

IPL definitief ontharen:
De oplossing voor ongewenste of ontsierende haren op het lichaam en het gezicht. In het eerste kwartaal van 2019 geldt er 50% korting op de tweede zone.

Meten is weten
Wij organiseren elk kwartaal de LNC huidadviesdagen. Dit doen wij halverwege ieder seizoen en is dit kwartaal van 11 t/m 16 februari.

De huidmeting is gratis en hierbij ontvangt u een vrijblijvend advies. Ook bij de MEET & TREAT behandeling doen wij een huidmeting. Kom uw tekorten meten want METEN = WETEN, en samen kunnen we zorgen voor een betere, stralende en jeugdig uitziende huid. Mocht u een product aanschaffen dan krijgt u in deze week van ons een goodiebag cadeau.

Boek de winterbehandeling of één van de andere behandelingen online op onze website: www.lnchuidverbetering.nl
of neem contact op met 06-37314148.
Ook voor meer informatie zijn wij online en telefonisch bereikbaar.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen