donderdag 13 juni 2024
spot_img

Louisa Heddes blij met Heddes Makelaardij

Ondanks dat ze meer dan twintig jaar met veel plezier bij de Overheid werkte, bleef de wereld van de makelaars haar altijd trekken. Het knaagde dan ook altijd om daar ooit nog in te werken. In december vorig jaar was het nu of nooit voor Louisa Heddes en voegde ze de daad bij het woord. Onder de naam Heddes Makelaardij is ze inmiddels aardig aan de weg aan het timmeren.

“Toevallig ben ik op dit moment weer door m’n voorraad heen. Dus ik ben weer drastisch op zoek naar nieuwe panden”, zegt ze. “Maar het gaat langzaam en het is ook een kwestie van gunnen. Want het is natuurlijk niet zo dat je van vandaag op morgen in één keer 25 panden hebt om te verkopen.” Toen ze vorig jaar op 1 december voor zichzelf begon, probeerde ze het daarom eerst bij RE/MAX. “Alleen dat was niet echt mijn formule. Dat zou ik een half jaar doen, maar ik had al vrij snel door dat het daar niet ging werken voor mij. Ik moest gewoon onder mijn eigen naam dacht ik toen al.”

Inmiddels is daar dus ‘Heddes Makelaardij’. Op dit moment combineert Louisa dat nog met haar werk als sportmasseur. “Maar het is de bedoeling dat de makelaardij gaat groeien en de sportmassage afneemt”, geeft ze aan. “Het zit nu op 50/50 denk ik, maar het neigt al naar 60/40 in het voordeel van makelaarswerk. Dus er zit gelukkig wel een stijgende lijn in. Ik merk ook dat ik de afspraken voor de sportmassage echt op de vroege ochtenden of de late avonduren moet plannen.”

Dinercheque

Louisa hoopt vooral te kunnen groeien als makelaar door vernieuwend te zijn. Bijvoorbeeld door het gebruik van Facebook. “Daar doe ik veel mee inderdaad. Ik heb bijvoorbeeld een actie waarmee je een dinercheque van 75 euro kunt verdienen als je iemand bij mij aandraagt die z’n huis in de verkoop wil zetten. Nou, dat is toch helemaal leuk. Voorwaarde voor het verdienen van die cheque is dan natuurlijk wel dat ik ook daadwerkelijk dat huis mág verkopen”, zegt ze met een knipoog.

Maar dat is uiteraard niet het enige waarmee Louisa zich hoopt te kunnen onderscheiden. “Ik ben van plan om een soort service aan families van bijvoorbeeld net overleden mensen aan te bieden, in het geval dat het huis leeggehaald moet worden. Dit kan natuurlijk best emotioneel zijn. Ook als mensen bijvoorbeeld naar een verzorgingshuis moeten of kleiner willen gaan wonen kan ik iets betekenen in deze. Dat zou ik dan kunnen doen met Cor Deen van ‘DEEN is de ander niet’, een verhuisbedrijf uit Andijk waar ik altijd mee samenwerk.”

Pensioen

En hoewel Louisa alweer sinds 2008 in Medemblik woont, heeft ze ook lange tijd een huis gehad in Andijk. “Daar hebben we elf jaar gewoond inderdaad”, geeft ze aan. “M’n kinderen zijn daar opgegroeid, dus dan leer je vanuit school automatisch heel veel mensen kennen. En dat was helemaal leuk. Maar bijvoorbeeld ook via het verenigingsleven. Want Andijk heeft natuurlijk een machtig verenigingsleven.” Voor nu hoopt Louisa in ieder geval zo lang mogelijk het werk als makelaar te blijven doen. “Tot m’n pensioen zou mooi zijn ja ”, sluit ze lachend af.
Kijk voor meer informatie over de (makelaars)activiteiten van Louisa op www.heddesmakelaardij.nl of neem telefonisch contact met haar op via 06-18 45 11 42.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen