maandag 20 mei 2024
spot_img

Lunchen tussen de tulpen

Zondag 29 april is het aangeboden koopje bij Veiling Sarto: “Lunchen tussen de tulpen” bij Edwin de Wit en Marloes Zwan gehouden.
Wat was het jammer dat de weergoden ons niet meezaten, maar wat was het goed voor elkaar en gezellig. Tractor met aanhanger stond voor ons klaar met tafels en stoelen er op.
We werden verwelkomd door Edwin en Marloes en kregen onder het genot van een glas prosecco en een hapje een kleine uiteenzetting door Edwin wat voor bedrijf zij runnen
Daarna stapten we via een trap op de aanhanger en reden we naar de tulpenvelden in Andijk.
We hebben heerlijk gesmikkeld van alles wat op tafel kwam te staan en gesprekstof was er genoeg. De regen ging gestaag door maar de gezelligheid was er niet minder om.
Nadat we voldaan waren gingen we weer richting het bedrijf en via de vlonder op de heftruck stapten we weer op de begane grond De vrouwen kregen een bos pioenrozen mee als afsluiting
Ik denk dat ik ook namens Koos en Nel, Jan en Rinske, Piet en Corry en Monique hun mag bedanken voor de gastvrijheid en de heerlijke lunch. Prachtig om mee te maken. Voor herhaling vatbaar.
Groeten Willy Brasser

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen