maandag 24 juni 2024
spot_img

Maak van uw veranda een aangename tuinkamer

Met glazen schuifwanden kiest u voor langer en een aangenamer buitenleven. De deuren open en verwelkom de frisse natuur in uw overkapping! De zonnestralen schijnen door de glazen schuifwand van uw tuinkamer. Open ze in de ochtend en hoor de vogels nóg dichterbij fluiten terwijl de buitenlucht naar binnen stroomt. En doe ze gerust weer dicht in de avond als het buiten snel af koelt en u nog even wilt genieten van het buiten zitten.

Gratis borstelprofielen
Waar een veranda in principe een open tuinkamer is zonder steunende wanden, bieden de glazen schuifwanden in tuinkamers de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe je deze leefruimte afsluit of juist in verbinding maakt met de tuin. Als u ze afsluit is uw tuinkamer in ieder geval wel helemaal dicht: de borstelprofielen zorgen voor een volledig winddichte afsluiting en houdt u oa muggen, vliegen en spinnen buiten. In oktober en november krijgt u de borstelprofielen gratis, scheelt toch al snel zo’n 100,-.

De glazen schuifwanden, 10mm dik, gemaakt van gehard glas, vallen in aluminium profielen die in 4 verschillende kleuren leverbaar zijn. Zo kunt u de tuinkamer goed afstellen op de kleuren in uw huis en tuin om het een mooi geheel te laten vormen. De handgreep en rvs-ruitmeenemers zijn optioneel leverbaar. De glazen schuifwanden zijn goed te combineren met de terrasoverkappingen, maar kunnen ook als glaswanden in tuinhuizen of als balkonbeglazing gebruikt worden. De glazen panelen zijn in een ruime variatie van verschillende glasbreedtes en glashoogtes verkrijgbaar.

Glazen schuifwand: Een mooie overgang tussen huis en tuin
De wanden zijn breed toepasbaar en daarmee is het heel goed mogelijk om ze over de gehele breedte van uw veranda te installeren. Zo maakt u van de tuinkamer een flexibele overgang tussen uw huis en tuin: u hoeft niet langer meer die gedwongen keuze te maken tussen huis of tuin. Afhankelijk van het seizoen en de temperatuur kunt u de tuinkamer dan gewoon helemaal open doen of helemaal dicht, of natuurlijk ergens tussenin. U maakt zo van de tuinkamer een prettige lounge voor u en uw gasten of familie, ongeacht de temperatuur buiten. Zwartgroen in Andijk biedt genoeg opties om dit mogelijk te maken. De complete schuifwand kunnen we professioneel voor u installeren.

Naast de glazen schuifwanden leveren wij ook pergola’s, aluminium terrasoverkappingen en ambachtelijke maatwerk overkappingen van douglas. En natuurlijk zijn we nog steeds dé kunstgrasspecialist in Noord Holland.

Meer informatie over de glazen schuifwanden? Kom ze zelf bewonderen in de showroom van Zwartgroen aan de Industrieweg 5 in Andijk, www.zwartgroen.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen