vrijdag 24 mei 2024
spot_img

Maan en Van Dik Hout op De Avond van Andijk

Dijkpop is inmiddels strak uitverkocht, maar de organisatie heeft voor de avond voorafgaand aan het festival twee headliners weten te strikken voor De Avond van Andijk. Maan en Van Dik Hout komen 5 juli naar het gezelligste familiefeest van West Friesland.

Maan zette haar eerste stappen in de muziekwereld in het Tv-programma The Voice of Holland, dat ze glansrijk won in 2016. Haar carrière had, dankzij haar succesvolle finalesingle ‘Perfect World’ met Hardwell, een enorme kickstart.

Wat volgden waren diverse singles en een dubbel EP. Zo had zij een monster hit ‘Blijf bij mij’ met Ronnie Flex (platina). Inmiddels heeft ze drie uitverkochte clubtours achter de rug en als absoluut hoogtepunt deed Maan in 2018 een eigen show op Pinkpop. Maan, Kris Kross Amsterdam en Tabitha boeken op dit moment een groot succes met het nummer ‘Hij Is Van Mij’ met Bizzey. Het nummer is al weken lang de meest verkochte, gedownloade en gestreamde plaat in Nederland.

Maan. Foto aangeleverd

Je zou bijna vergeten dat het pas twee jaar geleden is dat we voor het eerst kennis maakten met Maan.

De tweede grote naam is Van Dik Hout. Deze Nederlandstalige rockband bestaat dit jaar vijfentwintig jaar en viert dat op De Avond van Andijk. In 1995 en 1996 stonden Martin Buitenhuis en zijn mannen al op Dijkpop en komen nu terug naar Andijk.

Van Dik Hout is een van de meest toonaangevende bands van de Nederpop. De band brak in 1994 door met ‘Stil In Mij’ en scoorde later ook hits als ‘Alles Of Niets’ en ‘Tot Jij Mijn Liefde Voelt’. Als gelegenheidsformatie De Poema’s met Acda & de Munnik werden grote hits gescoord als ‘Mijn Houten Hart’ en ‘Zij Maakt Het Verschil’. De nieuwe single ‘Eén nacht eeuwigheid’ is het eerste nieuwe geluid van de band sinds vijf jaar. Het is de voorbode van meer materiaal wat dit jaar verwacht wordt.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan en zijn verkrijgbaar via www.deavondvanandijk.nl of bij de voorverkoopadressen Rheino’s en Primera Andijk.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen