zaterdag 15 juni 2024
spot_img

MAESTRO concert Sursum Corda

Wat hebben Arnold Vriend, Wim Koopman en ds. Wasserman met elkaar gemeen? Ze hebben lef. Lef om de uitdaging aan te gaan. Zij schitteren dit jaar namelijk op de bok van Sursum tijdens hun allereerste MAESTRO concert. Op zaterdag 1 juni strijken de maestro’s en Sursum Corda neer op het podium in de grote zaal van Dorpshuis ‘t Centrum. 

De drie vrijdagen voorafgaand aan het concert, zal onze dirigent Lindy Karreman de maestro’s de beginselen van het dirigeren bijbrengen en mogen ze gaan oefenen met het orkest.

Tijdens het concert gaan de drie kandidaten de strijd met elkaar aan om Sursum zo goed mogelijk in muzikale banen te leiden. Een jury zal de dirigenten beoordelen op inzet, tempo, dynamiek en enthousiasme, maar ook het orkest en het publiek kunnen stemmen op hun favoriet. Hun lef zal uiteraard worden beloond, maar uiteindelijk gaat er maar één met de felbegeerde titel MAESTRO Sursum Corda 2024 naar huis!

Heb je zin in een leuke, muzikale avond, kom dan zaterdag 1 juni naar dorpshuis ‘t Centrum. De zaal gaat open om 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. De entree is €5,00 maar t/m 16 jaar is de toegang gratis. Kom luisteren en stem op jouw favoriet!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen