maandag 20 mei 2024
spot_img

Magazine van en voor Wervershoof

Met passie voor het café, liefde voor het dorp en plezier in het grafisch vormgeven van een magazine, zo ontstaat Hèt Café van Wervershoof presenteert Wervershoof. Een bewaarmagazine van en voor Wervershoof. Voor het eerst in de historie krijgt Wervershoof haar eigen magazine met daarin verhalen van bewoners, ondernemers maar ook historie en mooie foto’s. Wervershoof is zoveel meer dan de molen, de kerk en het raadhuis. Wervershoof is, ja, je hoort het keer op keer..

Het moest er een keer van komen. De ideeën zaten al in het hoofd en het was zeker geen slecht idee want die was er al lang uit geweest. Het bleef hangen. En wat hangen blijft moet vorm gegeven worden. Zie hier: Hèt Café presenteert Wervershoof (en natuurlijk Hèt Café).

Het magazine ligt vanaf woensdag 10 april op de mooie plekken in Wervershoof en omstreken, zoals Hèt Café van Wervershoof, Sharp Barbershop in Enkhuizen, Rheino’s en allerlei andere openbare en vrij toegankelijke plekken. Ga je te tanken bij Koper, Hèt Café presenteert ligt er. Moet je te kneden bij de fysio, Hèt Café presenteert ligt er. Neem ‘m mee naar huis en lees de mooie verhalen en info die het blad te bieden heeft.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen