De werklui van Middendorp Montage. Foto: PL/De Andijker

Deze week werd er gestart met de renovatie van de oude Koekfabriek Andijk. De schuine daken, die nog zijn uitgevoerd in asbest houdende golfplaten, zijn afgelopen week verwijderd en vervangen. Deze renovatie is nog geen verplichting, maar de vier eigenaren zijn echte Andijkers. “Nu renoveren is een goede zaak voor ons zelf en Andijk. Ook qua isolatie is het dak nu matig uitgevoerd en bij hevige regen en vorst niet waterdicht gebleken, dus het levert veel voordelen op deze klus nu aan te pakken.”

Gehuld in wit
“De werklui van Middendorp Montage kwamen gehuld in witte pakken en daarom willen we deze mededeling in de krant. Anders roept het wellicht vragen op!” Het geheel is inmiddels afgerond. Heeft u toch nog vragen over de werkzaamheden dan heeft Middendorp Montage als contactpersoon Dennis Blankespoor (06-18 86 20 04)

Veel blije ondernemers
Om maar aan te geven zijn in dit pand -Faust en de Vries- nu de volgende bedrijven gevestigd.: Garage Avner, Joco Zonwering pedicure Natashja Beerepoot, Richard Scholten, De Andijker , Roman fietswinkel, Aannemer Dijkbouw van Erik Wubbolts en opslagunits van Arie Berkhout. Deze bedrijven staan allen voor kwaliteit en goede afspraken en voor jaren goed onderdak. “We hopen dat alle werkzaamheden voorspoedig zullen verlopen, dan is iedereen straks blij dat de klus vakkundig geklaard is!”