vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Mannenkorenconcert op 15 september a.s. in Andijk

Op vrijdag 15 september 2018 wordt er een mannenkorenconcert gehouden in de Geref. Kerk te Andijk met een mannenkoor uit Urk en een mannenkoor uit Katwijk.
Deze muzikale avond met koormuziek, samenzang en instrumentale solo’s op orgel en vleugel begint om 20.00 uur.
Het koor Urker Mannenkoor Eneas zingt o.l.v. Hendrik van Veen en wordt op orgel/vleugel begeleid door Hugo van der Meij. Het koor Eben-Haëzer zingt o.l.v. Hugo van der Meij en wordt op orgel/vleugel begeleid door Hendrik van Veen. Beide begeleiders zorgen ook voor de instrumentale solo’s. Zij verzorgden al eerder een concert in Andijk als duo onder de naam H & H.

Mannenkoor Eneas, opgericht in 1997, heeft sinds de start een sterke groei doorgemaakt. In 2004 maakte het koor een concertreis naar Roemenië. Vanaf 2005 werd Hendrik van Veen organist/pianist van Eneas. In 2011 werd Hendrik van Veen aangesteld als dirigent. Het repertoire bestaat uit bewerkingen van Psalmen, geestelijke- en vaderlandse liederen. Ook voor de toekomst liggen er nog veel plannen in het verschiet. 

Het befaamde Christelijk Mannenkoor Eben Haëzer uit Katwijk zingt onder leiding van Hugo van der Meij – tevens virtuoos op vleugel en orgel. Zij hebben eerder gezongen op Andijk en komen op veler verzoek weer zingen!
Beiden musici zullen tijdens dit concert ook van zich laten horen door instrumentale intermezzo’s en wie weet, ook wel improvisaties. We zien er met grote belangstelling naar uit en laten ons verrassen!

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn online à € 11,00 verkrijgbaar via www.zingenenzo.com Aan de kerk aan de Middenweg 4 kosten de kaarten € 12,50 kinderen t/m 11 jr. € 5,00 Vrij parkeren naast de kerk.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen