dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Manshanden Trekkers en Werktuigen

Manshanden Trekkers en Werktuigen: Grootste assortiment Compact Tractoren van Noord Holland

De nieuwste techniek met nog steeds ouderwetse, persoonlijke service, dat doet het ‘m bij Manshanden Trekkers en Werktuigen, al meer dan twintig jaar. Manshanden is onder andere officieel dealer van Husqvarna Tuin en Park Machines. En dat is de reden dat u vorige week een folder ontving met aantrekkelijke kortingen. Want Husqvarna bestaat dit jaar 325 jaar!

Website

Op de website kan je zien dat er een ruime keuze is aan Trekkers en Werktuigen en Tuin en Park Machines maar op de Dijkweg 322 word je persoonlijk geadviseerd in die keuze. Peter Manshanden weet immers uit ervaring wat je nodig hebt voor maaien, hobby-boeren of klein tuinonderhoud.

Hal

In de hal waar ook het kantoor en de balie zijn, staan voornamelijk Compacttrekkers, Zitmaaiers en kleine Tuin en Park Machines van Husqvarna en op het terrein erachter, voor de werkplaats, nog meer Trekkers, en Werktuigen waaronder weilandbloters, manege bakvlakkers, weideslepen, freesbakken, cirkelmaaiers, ploegen en grondbakken. Manshanden Trekkers en Werktuigen voorziet ook in motormaaiers, kettingzagen, heggenscharen, bosmaaiers en hogedrukreinigers.

Problemen oplossen

En niet alleen verkopen maar de Service en Garantie zijn net zo belangrijk. Volgens Peter Manshanden is een deel van het succes van twintig jaar goed draaien, dat je altijd bereid moet zijn problemen snel op moet lossen. “Ik werk al twintig jaar met vier monteurs die altijd bereikbaar zijn. Het advies is trouwens (om storingen te voorkomen) door elk voorjaar preventief onderhoud aan je machinepark te laten doen. Door op te bellen voor een ophaal afspraak of door de trekker of maaier gewoon te brengen.”

En een paardenbak vlakken kan ook op meerdere manieren. “Die werktuigen-kennis leg ik uit, want anders zitten klanten op een mooie vrije ochtend op hun nieuwe machine en weten ze niet wat ze aan het doen zijn als ze rondjes rijden.” Veel klandizie voor de Compact Tractoren komt ook van sport verenigingen, recreatie terreinen, kas eigenaren en fruittelers. Ook het nieuwe sportcomplex van Sporting Andijk wordt inmiddels netjes onderhouden door een splinternieuwe Iseki Compact Tractor van Manshanden Trekkers en Werktuigen.

Manshanden Trekkers en Werktuigen is naast officieel dealer van Husqvarna ook officieel dealer van Iseki Tractoren en Werktuigen.

Meer informatie op www.manshandentw.nl, via info@manshandentw.nl, op tel. 0228 – 59 74 10 en op 06 22 37 65 07 en via de deur op Dijkweg 322 in Andijk.

Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen