dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Mantel & Voors notarissen en mediators voor een goed geregeld leven

Denkt u aan het (ver)kopen van een huis. Trouwen of samenwonen? U wilt een (levens)testament op laten opmaken of u bent u erfgenaam. Sommige dingen doe je niet heel vaak in je leven. Er komen dan veel zaken op u af die goed geregeld moeten worden. Maar wat dan precies? Mantel & Voors notarissen en mediators is er voor u en denkt mee.

Het notariskantoor is er voor zowel particulieren met vragen over bijvoorbeeld familierecht en onroerend goed, als voor ondernemers die vragen hebben over hun VOF of BV. “Wij zetten onze deskundigheid graag in op diverse rechtsgebieden. Voor zowel het bedrijfsleven als de particulier, voor juridisch advies of estate planning en al die andere belangrijke zaken die in het leven goed geregeld moeten zijn. Goed geregeld geeft rust.”

Wie zijn wij?
Notarissen Rinske Mantel en Sandra Voors werken samen met een team van specialistische medewerkers. Aad Overtoom, de voormalig notaris, maakt ook nog steeds onderdeel uit van het kantoor. Het kantoor is sinds enige tijd notaris voor de Provincie Noord-Holland.

Rinske Mantel is voor velen een bekend gezicht in Andijk. Ooit begon zij -als student rechten- bij het notariskantoor van oud-notaris mr. G.A. Dingemans. In 2009 heeft zij hem opgevolgd en in de 2011 is ze de samenwerking met Aad Overtoom aangegaan en werd de naam van het kantoor Mantel & Overtoom notarissen.

Nieuwe notaris
Sandra Voors was reeds meerdere jaren kandidaat-notaris bij Mantel & Overtoom notarissen voordat zij Aad Overtoom heeft opgevolgd. Ze is dus al zeer bekend in Andijk en omstreken. “Na mijn afstuderen heb ik eerst 15 jaar in Heemstede en daarna 2 jaar in Hoofddorp gewerkt. Toen er een vacature vrijkwam bij dit kantoor heb ik de overstap gemaakt. Hier tussen de Westfriezen voel ik me thuis. Momenteel woon ik nog in Amsterdam, maar een verhuizing richting deze hoek sluit ik zeker niet uit!” vertelt Sandra die haar draai helemaal gevonden heeft.

Ook voor Mediation
Het werk van de notaris is zeer afwisselend. Elke situatie is uniek en vraagt om de juiste oplossing. Als een huwelijk eindigt proberen partners vaak om tot gezamenlijke afspraken te komen om het netjes met elkaar af te sluiten. “Vooral ook als er kinderen bij betrokken zijn is dit extreem belangrijk. Daar ligt een mooie rol voor ons als mediator. Als beide –inmiddels ex- partners later individueel bij het kantoor terug komen om iets anders te laten regelen, weten wij dat we ons werk goed gedaan hebben. Discreet, onafhankelijk en onpartijdig.”

Agrarische vraagstukken
Mantel & Voors notarissen en mediators is gespecialiseerd in agrarisch recht, vaak zijn dit complexe zaken. Voorbeelden zijn de aankoop van een perceel, de kavelruil of bedrijfsopvolging die goed geregeld moeten worden. “Vergeet niet het erf- en pachtrecht, productie- en toeslagrecht en alle bijkomende belastingregels. Een ingewikkelde materie, maar ook een hele leuke uitdaging om mensen juist bij deze complexe zaken van het juiste advies te voorzien.”

Hier vindt u ons
Mantel & Voors notarissen en mediators vindt u aan de Dokter d’Arnaudstraat 29, 1619 CW Andijk. Te bereiken op 0228- 59 22 24 of via infoandijk@mantelvoors.nl.

Op de website: www.mantelvoors.nl vindt u meer informatie.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen