maandag 20 mei 2024
spot_img

Marianne Ligthart 20 september in Hauwert

We hebben ook in Hauwert er weer zin in nu we de zomer langzamerhand zien verdwijnen en de avonden weer lengen. De opening van ons seizoen met de inmiddels veelgeprezen singer-songerwriter Marianne Lighart met haar muzikanten is een cadeau.

Met haar gevoelige liedje ’Going home’ wist Marianne Ligthart uit Enkhuizen vorig jaar een bomvolle Westerkerk tot tranen toe te roeren. Haar countrypopliedjes raken aan artiesten als Ilse de Lange, Alison Kraus en Dolly Parton. Inmiddels heeft ze veel memorabele optredens en songs op haar naam staan met haar uitstekende muzikanten.
Als singer-songwriter weet ze overigens heel goed hoe ze een eigen en zuiver geluid moet neerzetten. Haar liedjes zijn puur en open, waar de één je wilt laten dansen laat de ander je weg dromen of weet je te ontroeren.

Ruim 2 jaar geleden kocht ze haar gitaar en begon als singer-songwriter. Een paar jaar later released ze haar eigen debuutalbum. Een album met Engelstalige liedjes die pakkend en realistisch zijn. Fris, authentiek en eerlijk was het commentaar vanuit Los Angeles daar waar het album gemasterd is. Wat ze wil? Mensen het verhaal achter de liedjes vertellen en al spelend het publiek meenemen in dat verhaal alsof je een mooi boek leest en je je eigen verbeelding de vrije loop laat.

Marianne Ligthart met band 20 september 2019 om 20.15 uur in de Witte Kerk, Hauwert 95. De deur is open om 19.45 uur. Toegang: € 12,50 inclusief koffie, thee en pauzedrankje. Naast kaartverkoop aan de kerkdeur kunt u reserveren via: hauwertinconcert@gmail.com. Meer informatie op www.hauwertinconcert.nl en https://marianneligthart.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen