dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Marijke Jaspers, voor therapie op maat.

Marijke is inmiddels al 17 jaar werkzaam als zelfstandig therapeut, waarvan de laatste 4 jaar aan de Hoekweg in Andijk. Vanuit haar toenmalige werkzaamheden in de zorgverlening ontwikkelde ze een grote interesse voor de samenhang tussen lichaam en geest. Om die reden heeft zij toentertijd diverse opleidingen gevolgd, zoals Hypnotherapie, EMDR-Therapie, relatietherapie, virtuele maagband, familieopstellingen, professioneel Aurahealer etc. Alle opleidingen heeft zij succesvol afgerond, wat leidde tot een erkende drukbezochte therapiepraktijk.

Passie en drijfveer
Wanneer je de praktijk binnenloopt valt direct de ontspannen sfeer op. Het prachtige uitzicht op het Andijks landschap vanuit de praktijk werkt hier ook aan mee. Eenmaal gesetteld in Andijk wist men de praktijk snel te vinden. “Het cliëntenbestand is zeer gevarieerd, wat het ook zo leuk maakt”, aldus Marijke.

“Mijn passie en drijfveer is om een positieve bijdrage te leveren aan alles wat met de mens en zijn functioneren te maken heeft. Hoe we met ons lichaam omgaan; gedachten, houding, voelen, voeding, angsten, dit heeft zijn weerslag op ons hele welzijn. Vanuit de overtuiging dat dit alles in beweging is en verbonden met elkaar, wordt mijn therapie hierop afgestemd”.

Behandelplan
Ieder mens is verschillend en heeft zijn eigen voorkeur waarmee hij de wereld om zich heen met zijn vijf zintuigen waarneemt. Vanuit de intake wordt een behandelplan opgesteld, waar Marijke de verschillende technieken met elkaar combineert, afgestemd op de persoon. “Dit geeft een zeer goed resultaat, getuige de vele tevreden cliënten. Dit goede resultaat is er vaak al na enkele sessies.”

Maatwerk
In de praktijk van Marijke kan men dan ook rekenen op maatwerk en een nuchtere persoonlijke benadering, gecombineerd met haar helder voelend vermogen, met als uiteindelijk doel een optimaal functioneren en welbevinden van de cliënt.
De therapieën waarmee Marijke onder andere werkt zijn; EMDR, hypnotherapie, coaching, ontspanningstechnieken, regressietherapie, mindfulness, aurahealing, NLP, lichaamstherapie en familieopstellingen.

Zowel lichamelijke als psychische klachten worden hiermee behandeld, waarbij je kunt denken aan stress, depressie, pijn, roken, trauma, overgewicht, fobieën, chronische pijnklachten, eetproblemen, burn-out, slapeloosheid, pijn, relatieproblemen, rouwverwerking, angstaanvallen, trauma, assertiviteitsproblemen, negatief zelfbeeld, paniekaanvallen, versterking van de afweer etc. De therapieën op maat zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar en worden in vele gevallen (gedeeltelijk) vergoed via de zorgverzekering.

Voor meer informatie over Marijke Jaspers Therapieën kun je contact opnemen met 0228-755743 of 06 180 892 20. Je kunt haar ook mailen via info@marijkejaspers.nl of kijken op de website www.marijkejaspers.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen