woensdag 24 juli 2024
spot_img

Marijke Jaspers

therapie op maat, goed voor lichaam en geest

De praktijk van Marijke Jaspers bestaat nu 15 jaar, waarvan de laatste 2 jaar aan de Hoekweg 11 in Andijk.
Vanuit haar toenmalige werkzaamheden in de zorgverlening ontwikkelde ze een grote interesse voor de samenhang tussen lichaam en geest. Via deze interesse volgde ze toentertijd diverse opleidingen, zoals Hypnotherapie, EMDR-Therapie, familieopstellingen, professioneel Aurahealer enz. die allen succesvol werden afgerond, wat leidde tot een erkende drukbezochte therapiepraktijk.

Passie en drijfveer
Als je de praktijk binnenkomt valt al meteen de ontspannen sfeer op. Het prachtige uitzicht op het Andijkse landschap vanuit de praktijk werkt hier ook aan mee. Ook hier in Andijk wist men de praktijk snel te vinden. Het cliëntenbestand is zeer gevarieerd. Er wordt veel samengewerkt met de reguliere zorg.

Marijke Jaspers zegt: ‘Mijn passie en drijfveer is om een positieve bijdrage te leveren aan alles wat met de mens en zijn functioneren te maken heeft. Hoe we met ons lichaam omgaan; gedachten, houding, voelen, voeding, angsten, dit heeft zijn weerslag op ons hele welzijn. Vanuit de overtuiging dat dit alles in beweging is en verbonden met elkaar, wordt mijn therapie hierop afgestemd’.

Behandelplan
Ieder mens is verschillend en heeft zijn eigen voorkeur waarmee hij de wereld om zich heen met zijn 5 zintuigen waarneemt. Vanuit de intake wordt een behandelplan opgesteld, waar ik de verschillende technieken met elkaar combineer, afgestemd op de persoon. Dit geeft een zeer goed resultaat, getuige de vele tevreden cliënten. Dit goede resultaat is er vaak al na enkele sessies.

Maatwerk
In de praktijk van Marijke kan men dan ook rekenen op maatwerk en een nuchtere persoonlijke benadering, gecombineerd met haar helder voelend vermogen, met als uiteindelijk doel een optimaal functioneren en welbevinden van de cliënt.
De therapieën waarmee Marijke o.a. werkt; EMDR, hypnotherapie, coaching, ontspanningstechnieken, regressietherapie, mindfulness, aurahealing, NLP, lichaamstherapie, sociaal panorama, R.E.T. en familieopstellingen.

Zowel lichamelijke als psychische klachten worden hiermee behandeld, zoals: stress, depressie, pijn, roken, trauma, overgewicht, fobieën, chronische pijnklachten, eetproblemen, burn-out, slapeloosheid, pijn, relatieproblemen, rouwverwerking, angstaanvallen, trauma, assertiviteitsproblemen, negatief zelfbeeld, paniekaanvallen, versterking van de afweer enz. De therapieën op maat zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar.
In veel gevallen wordt deze therapie of een deel ervan door de zorgverzekering vergoed.

Meer info Marijke Jaspers Therapieën:
Tel. 0228-755743 of 06 1808 9210
www.marijkejaspers.nl

Of vraag een gratis en
vrijblijvend kennismakingsgesprek.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen