maandag 20 mei 2024
spot_img

Marleen Hartog woensdag 19 juni in de Bibliotheek Wervershoof

“Een prachtig boek, ik zat op het puntje van mijn stoel. Je weet de lezer gevangen te houden.”

Tijdens het kermisweekend in een dorp in West-Friesland worden alle relaties in moordend tempo op scherp gesteld. In juni brengt Marleen Hartog haar debuut uit: de thriller Skoftig. Ontmoet haar in de bibliotheek Wervershoof.

Skoftig is het thrillerdebuut van Marleen Hartog, die eerder drie non-fictie boeken schreef. Het boek verschijnt op 4 juni 2019, tijdens de Spannende Boeken Weken. In deze thriller over familiegeheimen en het maken van onomkeerbare keuzes, zoekt Hartog de scherpe randjes op. Haar prettige schrijfstijl kenmerkt zich als vlot met direct taalgebruik.

Verhaal
Wat gebeurt er als je de controle over je eigen leven verliest? Skoftig is een snelle thriller over een aantal jongvolwassen die zoekende zijn. Wie beheerst de kunst om zich werkelijk los te maken van zijn verleden? Tijdens het kermisweekend in een dorp in West-Friesland worden alle relaties in moordend tempo op scherp gesteld. En wie raakt verstrikt in het web van de toekomst? Het is kiezen of verliezen. Wie overleeft zijn verleden?

Toegang is gratis en aanmelden niet nodig.

Over Marleen Hartog:
Het eerste boek van Marleen Hartog (1984) verscheen in 2013. Het autobiografische verhaal ‘Geboren met een schisis – Zo moeder, zo zoon’ werd goed ontvangen en aanbevolen door professionals. Een aantal jaar later schreef ze samen met Paul Roozendaal ‘Uit de goot’: “Op eenvoudige maar indringende wijze laten ze zien hoe een verslaving tot een totale ontwrichting leidt, van een persoon maar ook van zijn omgeving.” Hartog richt zich tegenwoordig volledig op het schrijven van thrillers.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen