maandag 24 juni 2024
spot_img

Martin Mans & The Martin Mans Formation in Geref. kerk te Andijk

Op vrijdag 25 mei 2018 zingt het 20-koppige mannensemble The Martin Mans Formation (TMMF) o.l.v. Martin Mans in de Gereformeerde kerk aan de Middenweg 4 te Andijk. Martin Mans dirigeert en begeleidt The Martin Mans Formation en speelt orgelsolo’s. Samen verzorgen zij een Oranjeconcert zonder weerga!

De twintig mannen van The Martin Mans Formation zingen nummers van de door hen uitgebrachte cd, maar ook bekende klassiekers komen aan bod in dit concert.
Het geweldig zingende mannenensemble is zo’n tien jaar geleden ontstaan vanuit het Waddinxveens Mannenkoor De Gouwestem. Martin Mans heeft met zijn ruime ervaring als dirigent en organist het ensemble met veel zorg samengesteld. Het resultaat is een diverse, maar vooral enthousiaste groep geschoolde zangers. The Martin Mans Formation levert ieder jaar een waardevolle bijdrage aan de kathedraalconcerten van Martin Mans, Jan Vayne en Petra Berger en treedt regelmatig op in verschillende televisieprogramma’s, zoals Nederland Zingt.
Organist Martin Mans speelde al eerder meerdere keren in Andijk. Hij verzorgde o.a. een daverend nieuwjaarsconcert begin januari 2016 en trad met TMMF in mei 2016 op in Andijk! Hij geeft meer dan 200 concerten per jaar in Nederland en Canada en treedt vaak op voor radio en tv. Hij is dirigent van o.a. het grote mannenkoor De Gouwestem en het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor. Daarnaast dirigeert hij de Urker Mans Formatie. Hij is als vaste organist verbonden aan de Breepleinkerk in Rotterdam.
Voor meer informatie: www.zingenenzo.com

Het concert begint om 20.00 uur, toegang aan de kerk € 12,50 – kinderen tot 12 jr. € 5.
Bij voorverkoop via e-mail naar HYPERLINK “mailto:muziek35@gmail.com” muziek35@gmail.com kosten de kaarten € 11.
Kaarten zijn vanaf 19.15 uur op de dag van het concert in de kerk verkrijgbaar.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen