vrijdag 24 mei 2024
spot_img

Meat &Meals bij Slagerij Ron van den Broek

De slagerij van Ron van den Broek is al jarenlang een vertrouwd adres in winkelcentrum Beldershof voor mensen uit Andijk en omstreken. Hier kunt u terecht voor pure en eerlijke producten. Het assortiment is sinds kort uitgebreid met kant- en klaar maaltijden. “Deze kant- en klaar maaltijden voldoen aan onze kwaliteitseisen. Ze worden vers bereid, zijn heerlijk van smaak en gemakkelijk thuis te verwarmen,” aldus Ron van den Broek zelf.

De slagerij blijft
Ron vertelt: “De slagerij bestaat al jaren en we blijven ook gewoon als slagerij bestaan. Een mooi stuk vlees of verse vleeswaren maakt een maaltijd echt af. Het slagersvak is een mooi ambacht en vakmanschap is waar wij voor staan. Er is echter vraag naar kant- en klaar maaltijden van kwaliteit en daarom breiden we het assortiment uit. U kunt dus nu ook voor die producten bij ons terecht.”

Meat &Meals concept
Elke twee maanden hebben wij een nieuwe menukaart. Daarop vindt u o.a. de SpecialMeal. Elke week een ander gerecht, te verkrijgen in diverse porties. Een kleine portie van 400 gram voor €4,95, een middelgrote portie van 500 gram voor €5,95 en ook porties voor Bourgondiërs (700 gram voor €7,95). Verder is er ook de MealDeal, een extra voordelige overheerlijke maaltijd. U betaalt dan slechts €4,95 voor een portie van 500 gram. In de week van 12-17 februari staat er bijvoorbeeld Penne all’Arrabiata op dit menu.

Even voorstellen: Kees en Sem
Niet iedereen heeft altijd tijd of zin om zelf te koken. Dan kun je gerust een keer een afhaalpizza laten bezorgen, maar eigenlijk is dat geen eten, maar een snack. Het is gemaakt met veel zout, bevat weinig voedingswaarde en is vaak niet eens echt lekker. “Daarom maken wij verantwoorde maaltijden vol smaak en voedingsstoffen, dagvers en veel gezonder! Vooral ook heel erg lekker,” zo vertellen Sem en Kees. Als koks zijn zij verantwoordelijk voor de gevarieerde en voedzame maaltijden vol smaak.

Hollands, Italiaans of Oosters
Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom kunt u naast de grootte van uw portie ook kiezen voor Hollandse pot, een Italiaanse maaltijd of een Oosters gerecht. De gerechten zijn thuis gemakkelijk op te warmen in bijvoorbeeld de oven. Omdat er elke week nieuwe Specials en MealDeals zijn kunt u lekker en gevarieerd eten. Komt u het binnenkort ook eens proberen?

PartyMeals bij een feestje
Geeft u een feestje en wilt u de gasten trakteren op wat lekkers? De catering van Ron van den Broek blijft ook bestaan onder de naam PartyMeals. U kunt hier terecht voor lunch/brunch en heerlijk belegde broodjes. “Maar ook salades, koud-warmbuffet of een borrelplateau. Alles vers en van een mooie kwaliteit. En vooral lekker, want daar gaat het bij eten uiteindelijk toch om!”
Uw slagerij Ron van den Broek/Ron’s catering, Middenweg 65B, Andijk. Informatie via www.ronvandenbroek.uw-slager.nl
of stuur uw e-mail naar info@ronvandenbroek.uw-slager.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen