maandag 24 juni 2024
spot_img

Medemblik start opleiding ‘Reanimatie met AED’

Reanimatie is van levensbelang, je maakt echt het verschil! Als de reanimatie binnen zes minuten kan worden gestart (wat vaak lukt door het netwerk van burgerhulpverleners), is de kans op overleving het grootst. Heb je de beginnersopleiding al gevolgd en wil je je kennis opfrissen? Kies dan voor de (gratis) herhalingsopleiding (meerdere data).

Gratis beginnersopleiding
In november, december en januari biedt onze gemeente in samenwerking met Robé weer de beginners- en herhalingsopleiding ‘Reanimatie met AED’ aan. Door de opleiding te volgen wordt u officieel geregistreerd als burgerhulpverlener.

U wordt opgeleid tot burgerhulpverlener. Aan het eind van de avond ontvangt u een certificaat waarmee u zich meteen kunt registreren op www.Hartslagnu.nl.

Datum beginnersopleiding: 2 december 2019

Zodra u de opleiding hebt gevolgd en officieel burgerhulpverlener bent, kunt u worden ingezet om hulp te verlenen. Wanneer iemand in uw omgeving een hartstilstand heeft, ontvangt u een sms-bericht. Hierin wordt u gevraagd naar het slachtoffer te gaan of om eerst de AED op te halen.

Gratis herhalingsopleiding
Hebt u de beginnersopleiding al gevolgd en wilt u uw kennis actueel houden, dan is deze opleiding geschikt voor u.

Data herhalingsopleiding:
• 11 november, 14 november, 21 november 2019
• 4 december 2019
• 20 januari, 23 januari, 5 februari 2020

Aanmelden
U kunt zich aanmelden bij Robé Opleidingen BHV via info@robeopleidingen.nl. Meer informatie? Kijk dan op www.robeopleidingen.nl.

Praktische informatie
De opleidingsavonden zijn van 19:00 tot ongeveer 22:00 bij Robé in Andijk. Uiteraard incl. koffie/thee. Adres: Robé Opleidingen, Middenweg 58, 1619 BN Andijk, telefoon: 0228-596979

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen