dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Meditatie als rustmoment!

De Kapel in Andijk wil naast kerk ook een plek van ontmoeting zijn én zo ruimte geven aan nieuwe vormen van spiritualiteit en kerk zijn. Iedereen is welkom om hieraan mee te doen. Eind oktober hebben we een muzikale avond in De Kapel georganiseerd , waar we met velen inspirerende liederen van Huub Oosterhuis hebben gezongen en geluisterd naar Dayenne Stuyt, die met haar warme stem zijn verzen liet horen.

Ook het aanbieden van een meditatiemiddag is een vorm van spiritualiteit en kerk zijn. Meditatie is de kunst om stil, aandachtig en vriendelijk voor jezelf te zijn. Het is een manier om tot rust te komen, te verstillen. Om in harmonie te komen met jezelf, met de schepping en met God. Meditatie kan helpen dichter bij de bronnen van het bestaan te komen. Door meditatie kun je ervaren waar het je uiteindelijk om te doen is, je steeds meer verbonden voelen met wat van blijvende waarde is.  

Wil je een keer meedoen? Dat kan op woensdagmiddag 8 november. Nicoline Letteboer, zal als yoga- en meditatiedocent, deze middag begeleiden. Zij is tevens als pastor verbonden aan de Kapel. Graag bij haar aanmelden. Woensdagmiddag 6 december is de volgende meditatiemiddag. Zie voor overige activiteiten het informatieboekje op onze website www.pg-andijkwervershoof.nl.

De middag start om 13.30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Adres De Kapel: Middenweg 48, 1619 BN Andijk. Aanmelden bij: n.letteboer@gmail.com

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen