maandag 22 juli 2024
spot_img

Meedoen = meer kansen!

Het is belangrijk dat kinderen en jongeren kunnen sporten. Niet alleen omdat het leuk is, maar omdat het belangrijk is voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen.
Kinderen leren samenwerken, merken waar ze goed in zijn waardoor het zelfvertrouwen groter wordt en het concentratievermogen wordt beter. Een kind dat lekker in z’n vel zit, presteert beter thuis, op school en op straat. Het Jeugdfonds Sport wil dat alle kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar mee kunnen doen. Ook als er thuis weinig geld is.

Meedoen = meer kansen!
Het Jeugdfonds Sport maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch lid kunnen worden van een sportclub. Voor die kinderen betalen ze de contributie / het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen.

Meer informatie
Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport of het doen van een aanvraag in je eigen gemeente? Ga naar www.jeugdfondssportencultuur.nl/noordholland en ga naar de spelregels van jouw gemeente. Of neem contact op met de intermediair Marco de Vent van Team Sportservice West-Friesland: 0229 28 77 00, mdevent@teamsportservice.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen