dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Meer zelfvertrouwen met gratis computercursus bij de bieb

Van het klikken met de computermuis tot aan informatie zoeken op internet. De gratis Klik & Tik cursus in de Bibliotheek helpt je om je laptop, tablet of mobiele telefoon te gebruiken. De cursus is bedoeld voor iedereen die nauwelijks of nog nooit met de computer heeft gewerkt, ook als je niet lid bent van de Westfriese Bibliotheken. Eerdere deelnemers geven aan dat ze na de cursus minder afhankelijk zijn van anderen en meer zelf durven op de computer.

Doe mee en leer zelf
Je volgt gedurende zes weken het Klik & Tik programma in de Bibliotheek. Daar oefen je met je laptop in kleine groepjes onder begeleiding. Dit doe je stap voor stap, in je eigen tempo. Er is genoeg tijd om je vragen te stellen tijdens de lessen. Na de les kan je ook zelfstandig nog verder met oefenen in de Bibliotheek of thuis. Optioneel kun je bij aanvang van de cursus voor €13,50 een lesboek aanschaffen om na de cursus als naslagwerk te gebruiken.

Meer informatie en aanmelden
In mei gaat de cursus Klik & Tik de Basis weer van start. Heb je al enige basiskennis of heb je de basiscursus al gevolgd? Dan is er bij de Westfriese Bibliotheken ook nog een gratis computerles Klik & Tik meer leren.
8 mei 2024: Bibliotheek Andijk (14:00 – 16:00 uur). Zowel de basiscursus voor beginners als de vervolgcursus.
Meld je aan voor één van de cursussen door te bellen naar de Klantenservice op telefoonnummer: (0228) 74 39 43 (maandag t/m vrijdag 9:00 – 17:00 uur).

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen