maandag 24 juni 2024
spot_img

Meer zwemmen!

Coronamaatregelen versoepeld; zondag extra familiezwemmen
De Weid is apetrots op alle vrijwilligers en zwemmers die de afgelopen weken hebben geholpen de Coronaregels na te leven. Bedankt! Vanaf vandaag gelden soepeler regels vanuit de overheid. Heerlijk met de zomer voor de deur! Veel meer zwemmen in De Weid is vanaf nu mogelijk. De Speelweide is weer open. 18+ houdt zich aan de 1,5 meter regel en de jeugd onder 18 onderling niet meer. Maar wel richting volwassenen! Hygiëne en beperkt douche- en toiletgebruik in acht nemen. Simpel gezegd gelden de strikte tijdsloten voor abonnementhouders niet meer en is er voor hen veel ruimer recreatief zwemmen mogelijk. Check de website en facebook; ook voor het familiezwemmen!

Losse kaartverkoop ook gestart
Vanaf nu zijn tot 50 losse kaart kopers tegelijk mogelijk in De Weid. Let op: Na betaling aan de kassa draag je een (ontsmet) geel polsbandje (2 euro contante borg) van De Weid dat je bij vertrek weer inlevert. Zo weet De Weid wanneer de poort weer los kan voor nieuwe losse kaartjes. INGEVAL ER 50 LOSSE KAARTHOUDERS BINNEN ZIJN ZAL NIEUW BEZOEK VOOR LOSSE KAARTEN DUS MOETEN WACHTEN. HOUD IN DAT GEVAL DE 1,5 METER IN DE GATEN BUITEN HET COMPLEX SVP.

Zomerturbolessen starten weer!
Net als voorgaande jaren een uniek succesconcept in de regio: gedurende de vakantieperiode 3 maal in de week A/B/C zwemles dat je koopt voor een periode van 3, 4, 5 of 6 weken. Tempo in je zwemvaardigheidstraining! Check de site. Opgeven kan via zwemlessen@deweid.nl.

Discozwemmen aanstaande vrijdag!
De Weid organiseert op vrijdag van 19:00 tot 21:00 discozwemmen voor jongelui ónder 18 jaar met diploma. De vakantie net begonnen, hopelijk heerlijk weer en de DJ is geboekt! Discozwemmen is gratis voor abonnementhouders en kost 3,50 als je geen abonnement hebt.

Ook vrijwilliger worden? info@deweid.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen