Foto aangeleverd

Heb jij of ken jij iemand met een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij de peuterspeelgroep van Berend Botje! Op donderdag 28 juni houden wij van 09:00 tot 11:00 uur een meespeelochtend, waar je samen met je peuter kunt kennismaken met ons. Wij kijken er naar uit, komen jullie ook?

Wist je dat kinderen die naar de peuteropvang gaan de stap naar de basisschool veel makkelijker maken? Op de peuterspeelgroep, voorheen peuterspeelzaal, doen kinderen van 2 tot 4 jaar veel nieuwe vaardigheden op. Door samen te spelen, zingen, luisteren, dansen en knutselen, leren de kinderen contact met elkaar maken, samenwerken en samen delen.

Tijdens de meespeelochtend kunnen jij en je kind zelf ervaren hoe het er aan toegaat op de peuterspeelgroep. We organiseren iets leuks voor de kinderen en voor de ouders staat koffie en thee klaar. Aanmelden is niet nodig, onze ervaren medewerkers staan voor jullie klaar.

De peuterspeelgroep van Berend Botje in Andijk is gevestigd in een lokaal van basisschool De Piramide in Andijk. De groepsruimte is ruim en licht en heeft verschillende speelhoeken: een keukenhoek, een bouw- en autohoek en een leeshoek. Daarnaast heeft de peuterspeelgroep een mooie speelplaats waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. Meer weten over peuteropvang, kinderopvang of gastouderopvang? Ga naar berendbotje.nl of bel naar 088-2337000.