donderdag 13 juni 2024
spot_img

Meespeelochtend bij Peuterspeelgroep Andijk

Heb jij een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij de peuterspeelgroep van Berend Botje! Op donderdag 29 maart houden wij van 9:00 tot 11:00 uur een meespeelochtend, waar je samen met je peuter kunt kennismaken met ons. Wij kijken er naar uit, komen jullie ook?
 
Wist je dat kinderen die naar de peuteropvang gaan de stap naar de basisschool veel makkelijker maken? Op de peuterspeelgroep, voorheen peuterspeelzaal, doen kinderen van 2 tot 4 jaar veel nieuwe vaardigheden op. Door samen te spelen, zingen, luisteren, dansen en knutselen, leren de kinderen contact met elkaar maken, samenwerken en samen delen.
Tijdens de meespeelochtend kunnen jij en je kind zelf ervaren hoe het er aan toegaat op de peuterspeelgroep. We organiseren iets leuks voor de kinderen en voor de ouders staat koffie en thee klaar. Aanmelden is niet nodig, onze ervaren pedagogisch medewerkers staan voor jullie klaar.
 
De peuterspeelgroep van Kinderopvang Berend Botje is gevestigd in basisschool De Piramide in Andijk. We hebben een ruim-, licht lokaal, en spelen ook veel buiten in de buitenspeelruimte bij de school. Ook hebben we regelmatig uitjes in de omgeving rondom de school. Meer weten over peuteropvang, kinderopvang of gastouderopvang? Ga naar berendbotje.nl of bel naar 088-2337000.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen