dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Meester Besturingstechniek 12,5 jaar

12,5 jaar geleden opende Meester Besturingstechniek haar deuren in Andijk. Rob Meester, eigenaar van dit bedrijf, heeft meer dan 32 jaar ervaring op het gebied van besturingstechniek en paneelbouw.

Meester Besturingstechniek is een juiste partner en dé specialist als het gaat om ontwerpen, bouwen en leveren van besturingskasten, PLC besturingen, bedieningspanelen en lessenaars voor allerlei toepassingen. Ontwerp, EPLAN tekenwerk, productie en levering gaan in nauw overleg met de klant.

Rob Meester merkt op dat hij zich onderscheidt door een grote product- en applicatiekennis en denkt altijd samen met de klant mee om tot een juiste oplossing te komen.

De expertise van Meester Besturingstechniek bestaat vooral uit:
– PLC Software engineering
– HMI Software engineering
– Scada Software engineering
– EPLAN Engineering en revisie
– Paneelbouw

Klanten en partners
Gedurende de eerste 12,5 jaar heeft Meester Besturingstechniek een hechte band opgebouwd met diverse vaste klanten en is voor veel bedrijven een vaste toeleverancier geworden van alles wat in haar expertise ligt.

Het werkgebied van de klantenkring is zeer divers: o.a. machinebouw, droogtechnieken, zaad-verwerking, voederinstallaties, zwembaden, klimaatbehandeling etc. etc.
De kleinere projecten voert Rob Meester zelfstandig uit. Voor de grotere projecten werkt hij samen met vaste partners, die met zorg zijn geselecteerd.

Diverse samenwerkingen
Er is een nauwe samenwerking tussen Meester Besturingstechniek en Premium Seed Machines uit Medemblik.
Samen met 2 mede ontwikkelaars heeft Rob Meester de Natural Long Proces Dryer voor zaden ontwikkeld en hij heeft dan ook samen met hun het octrooi op het unieke droog- en regelprincipe van deze NLPD droger op zijn naam staan.
Premium Seed Machines heeft deze machine in productie genomen en op de markt gezet. Een doorontwikkeling van deze NLPD droger is de NLPD Priming, een combinatie van het primen en drogen van zaden in 1 machine.

Ook is er een nauwe samenwerking tussen Meester Besturingstechniek en Hiflex Automatiseringstechniek B.V. uit Ridderkerk.
Met veel vertrouwen heeft Meester Besturingstechniek het leveringsprogramma van Hiflex centraal gesteld bij de realisatie van projecten. Hiflex Automatiseringstechniek is dan ook blij dit bedrijf 12,5 jaar geleden aan de lijst van partners te hebben mogen toevoegen.

Meester Besturingstechniek levert uit het leveringsprogramma van Hiflex deze componenten: PLC’s, HMI bedienpanelen, industriële pc’s, scada pakketten, frequentieregelaars en soft starters.

Sponsoring
Ieder jaar stelt Meester Besturingstechniek een vast budget beschikbaar t.b.v. sponsoring van sportieve activiteiten.
Ook is Meester besturingstechniek al sinds enkele jaren tenue en teamsponsor van een jeugdteam van Sporting Andijk afdeling voetbal, dit seizoen de JO11-2.
Rob Meester is er trots op dat hij ieder weekend de kinderen in deze mooie tenues met een glimlach het veld op ziet komen.

Toekomst
Meester besturingstechniek bedankt al haar klanten voor het vertrouwen in haar gedurende de afgelopen 12,5 jaar.
De komende jaren zal Meester Besturingstechniek haar klanten blijven bedienen zoals ze al 12,5 jaar gewend zijn van haar.
Ook komen er nog weer mooie nieuwe ontwikkelingen aan voor o.a. de zaadwereld waar Meester Besturingstechniek actief aan mee gaat werken.

De eerste 12,5 jaar zijn verstreken, op naar de volgende 12,5 jaar. Meester Besturingstechniek is er klaar voor!!

Meester Besturingstechniek
Langeweer 9
1619 DR ANDIJK
meester-besturingstechniek.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen