maandag 20 mei 2024
spot_img

Meisjes E1 handbal kampioen in slopende thriller

Afgelopen zondag 19 maart om 11:45 stonden de meiden van de E1 klaar met allen de prachtige driekleur van Sporting Andijk in hun haren gespoten.
Alyssa was de pechvogel aan de kant met haar ongelukkige val op het schoolplein waardoor haar scheenbeen is gebroken en ze voorlopig uit de running is.
Wel stond ze met rolstoel en al aan de kant om haar team aan te moedigen en dat hadden ze nodig.
Andijk had aan winst of gelijkspel genoeg om het kampioenschap binnen slepen en dat moest haalbaar zijn, echter de meiden waren zo nerveus dat de bal meer op de paal, keeper of naast belandde waardoor de 1e helft gelijk op ging.
Het publiek wat in grote getale gekomen en zagen in de tweede helft een meer ontspannen spelend Andijk die steeds meer kansen wel gingen benutten, maar er moest hard voor gewerkt worden. In de laatste 8 minuten wist Sporting Andijk eindelijk uit te lopen naar een eindscore van 18-11 in het voordeel van de KAMPIOENEN!!
de ontlading was groot bij de meiden en hun coachen waarbij er hier en daar een traantje vloeide van spanning, vreugde en trots.
na de huldiging met medailes en een roos, een douche in de handbaloutfit wachtte er in de kantine nog een prachtige verrassing met een prachtige Kampioenstaart en champagne waar er met elkaar nog verder feest gevierd is.
namens het bestuur van Sporting Andijk Handbal willen we jullie feliciteren met dit prachtige resultaat!! We zijn trots op jullie!!
Een extra bedankje is op zijn plaats voor de coaches Petra en Mirjam die iedere week weer met enthousiasme de meiden begeleiden en Karin de trainster die ze wekelijks flink heeft laten zweten..met een prachtig resultaat.
ook willen we het publiek bedanken voor hun enthousiasme, het was een mooi gezicht om de tribune afgeladen vol te zien
Allemaal veel succes met de start van de veldcompetitie in de nieuwe teamsamenstellingen en Alyssa beterschap! we hopen op een snel herstel en dat we je snel weer op het veld zien rondrennen.

Namens het handbalbestuur
Kim, Karin, Laura, Melanie en Yonne

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen