maandag 24 juni 2024
spot_img

Meisjes van VVW op het districtskam-pioenschap, turnen dames, D1 en D2

Zaterdagochtend 10 juni mochten de drie meiden,  Nikki Grent, Rory Corver en Renske Verbruggen laten zien hoe goed ze zijn in turnen. Deze drie meiden hadden zich geplaatst voor de districtskampioenschap  van District Mid-West. In hun categorie is deze wedstrijd de finale.  Hier kwamen de 28 beste turnsters bij elkaar van de regio`s  Noord-Holland en Midden-Nederland. Nikki en Rory deden mee in de categorie pupil 1  D1  en Renske in pupil 1  D2.

Het feit dat ze hier stonden was al een hele prestatie. Na 2 voorwedstrijden in hun eigen rayon (West-Friesland), plaatsten de meiden zich in  de volgende wedstrijd,  Finale Noord. Daarna kwamen er steeds meer rayons bij en moesten ze zich elke keer weer bewijzen en doorstromen. Uiteindelijk resulteerde dit in een plaatsing voor de districtskampioenschap.

Hoewel ze vanmorgen behoorlijk gespannen waren hebben ze het goed gedaan. Nikki Grent is uiteindelijk 9de geworden met een totaalscore van 54.492 , Rory Corver eindigde op de 21ste plek met een totaalscore van 52.167 en Renske Verbruggen eindigde op de 23ste plek met een totaalscore van 52.242.
Opvallend was dat alle drie de meiden uitblonken op de vloer als hun beste onderdeel. De meiden kunnen nu dus zeggen dat ze respectievelijk 9de, 21ste en 23ste zijn geworden van heel Noord-Holland en Midden-Nederland samen, en hebben dus heel wat turnsters achter zich gelaten in dit district.
Een topprestatie dus!
Wij, trainsters  zijn super trots op jullie!

Na een welverdiende zomervakantie gaan we volgend seizoen weer knallen!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen