Al vele jaren organiseert Stichting Antwoord de bekende mestactie in Andijk. Ook dit jaar! Het voorjaar staat voor de deur en u kunt met de organische bodemvoeding van Farmers House aan de gang in uw tuin. U kunt uw bestelling doorgeven via de mail of telefoon. Met uw aankoop van de bodemvoeding krijgt u een prachtige tuin én u steunt het werk van Stichting Antwoord.

Dit jaar 2023 is een bijzonder jaar voor de christelijke stichting in Andijk. In 1973 werd begonnen met het smokkelen van Bijbels achter het IJzeren Gordijn. Op die manier werd er ‘antwoord’ gegeven op de vraag naar het Evangelie, naar Bijbels. Nu 50 jaar later geven zij nog steeds ‘antwoord’ maar brengen nu het Evangelie van Jezus Christus in de buitenlandse gevangenissen waar mensen letterlijk achter ijzeren tralies leven. Er wordt omgezien naar hen die onder verschrikkelijke omstandigheden en zonder hoop moeten leven.

De volledige opbrengst van de mestactie gaat naar de diverse projecten in Oost-Europa en Afrika.
De lokale partners en kerken waar Antwoord mee samenwerkt, bezoeken wekelijks de gevangenen.
Zij staan naast de gevangenen en steunen hen in hun geestelijke en materiële nood. Het Evangelie wordt gedeeld, bijbelstudies gegeven en kerkdiensten gehouden daar waar dit mogelijk is. Ook wordt er in bepaalde gevangenissen een vak geleerd zodat de gevangene bij terugkeer in de maatschappij een inkomen kan genereren.

Hoe te bestellen?
Eén zak bodemvoeding van 7,5 kg kost 10 euro. Dit jaar is er een actie, ‘1+1 gratis’ als u dat wilt!
U kunt direct bestellen via info@antwoord.nl of uw bestelling doorgeven via 06-31767132. Geef uw bestelling duidelijk door: uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal zakken. Uw bestelling wordt dan zo snel mogelijk op het door u opgegeven adres bezorgd inclusief een betalingsformulier zodat u de betaling kunt regelen. Let op, u kunt bestellen tot 15 april a.s.Dank u wel voor uw bestelling!

Donatie geven?
Mocht u geen mestzakken nodig hebben maar u wilt wel het werk van stichting Antwoord steunen, dat kan! Graag! Via de website, www.antwoord.nl, kunt u een donatie doen. Vermeld u daarbij ‘mestactie 2023’ zodat wij weten waar het voor is. Heel veel dank!